Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.445
Ćude, vidiš da ima i gorih od tebeE jesi kvaran!
Pa nisam ja baš tako letela, ja sam samo sa guza na guz![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćude, vidiš da ima i gorih od tebeE jesi kvaran!
Pametan čovekJa nikad ne kucam s telefona
samo kompjuter
samo mi jos ovo ludilo treba na telefonu
![]()
Pepe?Pitaj nekog mlađeg da ti pomogne da namjestiš to![]()
Kakvih?!Od mojih anal notifikacija gorih nema!
Ček baš da ga baČim! Pogled!![]()
Tako ja htela jednom dekici da pomognem da izmeri banane, a on mene po guzu baljezgajući jezičinom balavom perverznom bez veštaka dok mu merim banane.Pa da, tako ja pomažem starijim osobama u familiji i komšiluku![]()
Ja to i jesam namestio, zasvetli na citat, pa pitam jesam samo ja toliko blesav.U opštim podešavanjima možete namjestitiPogledajte prilog 1804549
Mh, zato si čekao iza ponoći da uhvatiš na tv-u![]()
To kod nas? Šta je sa tim dedama, gori od mlađih...Tako ja htela jednom dekici da pomognem da izmeri banane, a on mene po guzu baljezgajući jezičinom balavom perverznom bez veštaka dok mu merim banane.
Kako mi je pao mrak na oči, drala sam se na sav glas, kao zver sam bila,pokidala bih ga zubima, samo da nije onako kljakav htela sam ga odgurnem, pao bi i umro onde garant.
Tako ja htela jednom dekici da pomognem da izmeri banane, a on mene po guzu baljezgajući jezičinom balavom perverznom bez veštaka dok mu merim banane.
Kako mi je pao mrak na oči, drala sam se na sav glas, kao zver sam bila,pokidala bih ga zubima, samo da nije onako kljakav htela sam ga odgurnem, pao bi i umro onde garant.

Pa ti nisi obrisala nalog
Ja sam danas djevojci na kasi u Konzumu kupila Kinder Bueno
Uvijek je pozitivna, ljubazna, ima osmijeh.

E jesi kvaran!

Da, da, mega maxi, i to pikirao kad nikoga nije bilo u blizini da me pita da mu izmerim banane.To kod nas? Šta je sa tim dedama, gori od mlađih...
Da, da, mega maxi, i to pikirao kad nikoga nije bilo u blizini da me pita da mu izmerim banane.
Kad sam počela da se dernjam, da vidiš kako prilazi narod, a ja osula pablju na njega, manijak, pipač, ma ne znam šta mi sve palo na pamet u trenutku.
Malko sam nezgodna kad padne mrak na moje oči.![]()

Ma PobednikŠta je to P79, neki aparat?
Meni je P79 rekao da sam već wife materialPolako, ali sigurno, postaješ wife materijal![]()

To je zato jer smo suštinski finePa da, ja ostala šokirana u trenutku
Ko bi očekivao tako nešto![]()

Morao sam da ustedim recepat, da imam za zimeRazmena recepata, jupi!![]()
Stavim vino, šećera pp (stavim kašičicu dve smeđeg otprilike na šolju 250ml) štap cimeta i 5-6 kUranfilića
Mešam na tihoj vatri dok se ne zagreje do ključanja (ne da proključa) i ja volim u termos da stavim kolut pomorandže prelijem vinom sa sve začinima ostavim u termosu još 10-15 min da vino bude što lepše arome, začini fino da upiju vino
Brzo da ozdravimoooo uz kuvano vino!
Ako Žard čita, hakovali su te.
Čike i jesu obično zlopamtila, pod stare dane najčešće pozlobeNije, nego to što ste pisali gore, kad neko iznenadi drskošću pa ostaneš bez teksta.Ja sam zlopamtilo, pa mi to ne pada teško.
![]()

I batine.Da, da, mega maxi, i to pikirao kad nikoga nije bilo u blizini da me pita da mu izmerim banane.
Kad sam počela da se dernjam, da vidiš kako prilazi narod, a ja osula pablju na njega, manijak, pipač, ma ne znam šta mi sve palo na pamet u trenutku.
Malko sam nezgodna kad padne mrak na moje oči.![]()
Majka mi kaže da sam teška osoba oduvek, tako da je u ovom slučaju do karaktera.Čike i jesu obično zlopamtila, pod stare dane najčešće pozlobe![]()
Ja bih prvo slatko koske polomilaJezivo, koliko sam ja alergična na takve osobe, bukv bih u zatvor slala.
Kao što bih na liječenje one koji sviraju iz auta, podsjeti me sad i na to. Koliko jadan moraš biti, neopisivo i neobjašnjivo riječima![]()
prva i po gasu malko žustrije, da vidiš kako trči k'o za maraton da se sprema
gledam ga u retrovizoru mislim da mi ke ređao sve po spisku, ja htela kroz prozor poput mr Bean-a da ga pozdravim srednjakom, ali dama u meni mi nije to dozvolila. 

Ti stariji znaju baš namćori da budu, em se guraju preko reda, em negoduju, pa još i dok pričaju malo i popljuju oko sebe.ali slažem se da ima i nekulturnih kupaca
Nedavno dekica iza mene psovao jer je gužva, što ne otvore još jednu kasu. Priča čovjek, ne prestaje.
Pozovu oni na drugu kasu, on pretrči prvi iako je na ovoj treći po redu.
Na kraju nas 3 završi, a on još čeka na onoj kasi da dođe kasirka
Mnogo mi je smiješno bilo![]()