Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Pa da, tako ja pomažem starijim osobama u familiji i komšiluku 🥺
Tako ja htela jednom dekici da pomognem da izmeri banane, a on mene po guzu baljezgajući jezičinom balavom perverznom bez veštaka dok mu merim banane.

Kako mi je pao mrak na oči, drala sam se na sav glas, kao zver sam bila,pokidala bih ga zubima, samo da nije onako kljakav htela sam ga odgurnem, pao bi i umro onde garant.

U opštim podešavanjima možete namjestiti
1761146591842.gif

Tako ja htela jednom dekici da pomognem da izmeri banane, a on mene po guzu baljezgajući jezičinom balavom perverznom bez veštaka dok mu merim banane.

Kako mi je pao mrak na oči, drala sam se na sav glas, kao zver sam bila,pokidala bih ga zubima, samo da nije onako kljakav htela sam ga odgurnem, pao bi i umro onde garant.
To kod nas? Šta je sa tim dedama, gori od mlađih...

Jezivo, koliko sam ja alergična na takve osobe, bukv bih u zatvor slala. :tiganj:

Kao što bih na liječenje one koji sviraju iz auta, podsjeti me sad i na to. Koliko jadan moraš biti, neopisivo i neobjašnjivo riječima :bljuc:

To kod nas? Šta je sa tim dedama, gori od mlađih...
Da, da, mega maxi, i to pikirao kad nikoga nije bilo u blizini da me pita da mu izmerim banane.
Kad sam počela da se dernjam, da vidiš kako prilazi narod, a ja osula pablju na njega, manijak, pipač, ma ne znam šta mi sve palo na pamet u trenutku.
Malko sam nezgodna kad padne mrak na moje oči. 🤏🏻☺️🤣

Da, da, mega maxi, i to pikirao kad nikoga nije bilo u blizini da me pita da mu izmerim banane.
Kad sam počela da se dernjam, da vidiš kako prilazi narod, a ja osula pablju na njega, manijak, pipač, ma ne znam šta mi sve palo na pamet u trenutku.

:zag:

Razmena recepata, jupi! :srecna: :hahaha1:

Stavim vino, šećera pp (stavim kašičicu dve smeđeg otprilike na šolju 250ml) štap cimeta i 5-6 kUranfilića :rumenka:
Mešam na tihoj vatri dok se ne zagreje do ključanja (ne da proključa) i ja volim u termos da stavim kolut pomorandže prelijem vinom sa sve začinima ostavim u termosu još 10-15 min da vino bude što lepše arome, začini fino da upiju vino :zaljubljena:

Brzo da ozdravimoooo uz kuvano vino! 🥰💗

Ako Žard čita, hakovali su te.
Morao sam da ustedim recepat, da imam za zime 👍

I batine. 👍 Treba ljudima da se vrati osećaj sramote. Ljudi pukli, bolesni, to nikakvih granica nema.

Jezivo, koliko sam ja alergična na takve osobe, bukv bih u zatvor slala. :tiganj:

Kao što bih na liječenje one koji sviraju iz auta, podsjeti me sad i na to. Koliko jadan moraš biti, neopisivo i neobjašnjivo riječima :bljuc:
Ja bih prvo slatko koske polomila 😍🤣

Joj podseti me na situaciju kad sam vozila, pešak jedan me toliko iziritirao (izleteo mi van pešačkog još ide lagano, namerno, a meni na semaforu čisto zeleno) da sam legla na sirenu i zakočila da ga pitam da li je lud, a on se namerno vratio i stao nasred puta i gleda me bezobrazno onako izazivački. Ja se malko iznervirala :prstic: prva i po gasu malko žustrije, da vidiš kako trči k'o za maraton da se sprema :hahaha1: gledam ga u retrovizoru mislim da mi ke ređao sve po spisku, ja htela kroz prozor poput mr Bean-a da ga pozdravim srednjakom, ali dama u meni mi nije to dozvolila. :zaljubljena::zcepanje:

ali slažem se da ima i nekulturnih kupaca

Nedavno dekica iza mene psovao jer je gužva, što ne otvore još jednu kasu. Priča čovjek, ne prestaje.

Pozovu oni na drugu kasu, on pretrči prvi iako je na ovoj treći po redu.

Na kraju nas 3 završi, a on još čeka na onoj kasi da dođe kasirka 🤣

Mnogo mi je smiješno bilo :hehe:
Ti stariji znaju baš namćori da budu, em se guraju preko reda, em negoduju, pa još i dok pričaju malo i popljuju oko sebe.
A kad se naprave da me ne vide pa bi da prođu redovno ih vratim iza. 🙄

Inače smatram obzirnim propuštanje starijih, trudnica i ljudi s malo djecom, ali one stare koji gmižu onako podmuklo kao bubašvabe preko svih, baš nerado propuštam. :aha:

Back