Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

@Tu okolo do ove crvene linije ja stavim čaja kad hoću normalan ukus
kad hoću jači onda skroz do gore napuim do ovoga gde se dispenzer otvara

6dd9f4b05f98075044e847c351e4fff41cce7f2a_original-jpeg-551×551--10-22-2025_10_25_AM.png

Ne pitaš mene ali da se oglasim i ja. 🤣

Pošto pravim samo za sebe, imam šolju sa filterom pa odmjerim otprilike jednu malu kašiku čaja. Prelijem toplom vodom, ne proključa do kraja već tik prije nego što krenu mjehurići. Čitala sam da nije dobro da bude proključala, da to ubija aromu čaja, sad koliko je tačno ne znam.
Držim oko 3-5 minuta. Što se više drži to je intenzivniji, ali jednom sam se zeznula i ostavila nekih 15-ak, bilo mi je prejako. Ili sam možda više čaja stavila, ali jedva sam ga popila.
Da kad drzim duze bude i prejako, ogorci, ali ostane to kao da voda nije dovoljno uterala u se. Probacu u neprokljucalu po tvom, pa javljam.

Preponosna :zaljubljena:

I ja ponovo napunila korpu.. Sad samo da se nadam da ću se unormaliti i izbaciti pola stvari kad budem trebala naručiti:rumenka:

Ahahah pa kako 🤣

Ja se mučim da nakupim korpu do 1700din koliko je minimum. :rumenka:

Šteta što nismo u istoj državi, poslala bih ti šta da mi ubaciš u tvoju korpu i prebacila ti parice 🤣

Ahahah pa kako 🤣

Ja se mučim da nakupim korpu do 1700din koliko je minimum. :rumenka:

Šteta što nismo u istoj državi, poslala bih ti šta da mi ubaciš u tvoju korpu i prebacila ti parice 🤣

Ubacivala sve što mi je slatko :srecna:

Imam kišobran, dekicu, nešto za kuhinju.. 🤣
ali neću naručivati ni pola od toga, i dosadi ono što mi dugo stoji u korpi :hahaha1:

Podlogu za razvijanje tijesta sam gledala ovdje kod kineza, a na Temu duplo jeftinija:ljutka:

Šteta, a mogla sam razviti biznis 😭🤣

Ubacivala sve što mi je slatko :srecna:

Imam kišobran, dekicu, nešto za kuhinju.. 🤣
ali neću naručivati ni pola od toga, i dosadi ono što mi dugo stoji u korpi :hahaha1:

Podlogu za razvijanje tijesta sam gledala ovdje kod kineza, a na Temu duplo jeftinija:ljutka:

Šteta, a mogla sam razviti biznis 😭🤣
NIje ti loša ta taktika da ti stoji u korpi pa dosadi. :srecna:

Meni samo treba par maskica za telefon, zato sam i skinula app. :rumenka:
Bukv iste maskice prodaju ovdje 10x više. :ljutka:

Back