Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Ovako mi djeluje da bi i Obli kad je zauzet 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam našaoIma na temu![]()

NIje ti loša ta taktika da ti stoji u korpi pa dosadi.
Meni samo treba par maskica za telefon, zato sam i skinula app.
Bukv iste maskice prodaju ovdje 10x više.![]()

Ne mislim na čaj već na čajčićNoup. Nama je dobar!

I ti možeš spajalice u obliku mačkiceMožeš ubaciti i kišobran sa trešnjinim cvjetovima, presladak je![]()

BananiceCek imam resenje.
Kupi i nama umesto bananice!

To što drži kablove, ne znam kako se zove, mi deluje baš korisno. Uvek se iznerviram kad mi kabel padne pod sto pa moram da se zavlačim da ga dohvatim.
Imaju i pandica papučicePreslatko, taman i panda otvarač naručiš
![]()
Naruči medicu.To što drži kablove, ne znam kako se zove, mi deluje baš korisno. Uvek se iznerviram kad mi kabel padne pod sto pa moram da se zavlačim da ga dohvatim.

Imaju i pandica papučice![]()

Potrebne su mi maskicea rekla si da nećeš ni skidati aplikaciju![]()

Mogao si da probaš cookies salty caramel.U pauzi na poslu sam u Štarkovoj prodavnici u Sarajevskoj u BG besplatno degustirao neka njihova dva nova "lenja" slatkiša. Samim tim nisam morao da kupujem pakovanja da bih ih probao. Ipak mi se više jede nešto čokoladno, pa sam uzeo po 100g čoko kolačića i čoko cookies, pa ću ih jesti ovih dana.

Što nas Herojko ne voli kad nam to preporučujeKisela bananica je bila prekisela.

Na Aliju nemaš minimum, naručivao sam i neku sitnicu koja je koštala manje od 100 dinara, ali u Srbiji nigde nije bilo da se kupi.Potrebne su mi maskice
Mada... ima li na Aliju minimum za naručivanje ?
Da li na ovaj kišobran misliš, iskočio mi