Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.403
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebne su mi maskice
Mada... ima li na Aliju minimum za naručivanje ?
Da li na ovaj kišobran misliš, iskočio mi

Možda on to voli. Ja sam je iz radoznalosti probao kad se pojavila.Što nas Herojko ne voli kad nam to preporučuje![]()
Ali je još uvek bolji što se tiče veličine asortimana, a nema ni ograničenje za minimalni iznos porudžbine. Temu ima drugih prednosti.Kakav Ali, fuj to
Znak
Jesam, ali na drugim slikama je i ljepši, savršen za tmuran dan![]()

Kako ste aktivni danas... ni Vučić vam nije ravan.![]()
Jesi li jela nekad one kisele gumene bombone, što udaraju u mozak koliko su kisele?Da probam ili da ne probam? Zbunjujete me![]()
Znači oboje.Kako god, pederluk brate![]()
na protestima kad su uzvikivali "V***** p****u!"Ako voliš kiselo slatku kombinaciju probaj.Da probam ili da ne probam? Zbunjujete me![]()
Da probam ili da ne probam? Zbunjujete me![]()

Slazem se. Probao i ne svidja mi se.Kisela bananica je bila prekisela.
Mislim da su u Starku imali neke slane kolacice sa time, odnosno sa kremom od pistaca.Mogao si da probaš cookies salty caramel.![]()
Ali je još uvek bolji što se tiče veličine asortimana, a nema ni ograničenje za minimalni iznos porudžbine. Temu ima drugih prednosti.

Davno ih nisam videla.Jesi li jela nekad one kisele gumene bombone, što udaraju u mozak koliko su kisele?
Vjerovatno nekad kad sam bila malaJesi li jela nekad one kisele gumene bombone, što udaraju u mozak koliko su kisele?
Meni se nije svidela, ni ona crna takođe.Probaj, zanimljiva jesamo budi spremna na suze jer je previše kiselo na prvu
Ja ću danas još jednu uzeti
Ne znam da li i malinu da probam![]()
Jesi probala ledenu?Probaj, zanimljiva jesamo budi spremna na suze jer je previše kiselo na prvu
Ja ću danas još jednu uzeti
Ne znam da li i malinu da probam![]()

Meni se nije svidela, ni ona crna takođe.
Sviđa mi se obična, ledena i sad i ova kisela.
Volim da kupim i onu bananko što je malo veća i sva penasta.

Video sam post!!!Ovako mi djeluje da bi i Obli kad je zauzet
Jesi probala ledenu?
Nije mi ništa specijalno![]()

Ja sa Alija naručujem neke specifične stvari, uglavnom neke tehničke sitnice, kojih nigde drugo nema.Na aliju sam jednom samo naručivala, davno nekad![]()