Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Juče je platio 50Guglam gdje ima i vidim da je ta kisela bananica nepunih 30 dinara!
Sjećam se kad je obična bananica bila 5 centi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče je platio 50Guglam gdje ima i vidim da je ta kisela bananica nepunih 30 dinara!
Akcenat je na deluje!Djeluje fin... ne bi on nikad![]()

Znaš li ti to nešto što mi ostali ne znamo?Ne bi ona nego joj beba alava.![]()
Ja sam plakala na komentare"Namiriše nedeljni ručak u četvrtak"
![]()
Stvarno?Juče je platio 50Hebala me radoznalost
![]()
Fin nema prut i ne radi.. to, tkd samog sebe demantuješ.Jesam, bre Pogledajte prilog 1804265 fin!![]()

Ja idiot, video je prvi put kad sam točio benzin, a cene na pumpama su uvek malo većeStvarno?
Neki dan se isto iznenadih kad u prolazu vidjeh da je kit kat i taj tip čokoladica skoro 100
Nekad je mala Milka bila toliko![]()
Guglam gdje ima i vidim da je ta kisela bananica nepunih 30 dinara!

Ajd to me baš briga, ali kilogram kafe je 16 eura!Stvarno?
Neki dan se isto iznenadih kad u prolazu vidjeh da je kit kat i taj tip čokoladica skoro 100
Nekad je mala Milka bila toliko![]()
MaloJa idiot, video je prvi put kad sam točio benzin, a cene na pumpama su uvek malo veće![]()
Aha, to je tačno. Znači ako ne nađem u marketima da idem na pumpuJa idiot, video je prvi put kad sam točio benzin, a cene na pumpama su uvek malo veće![]()
Mali je prutić.Fin nema prut i ne radi.. to, tkd samog sebe demantuješ.![]()
Da daš 50 kinti za bananicuAha, to je tačno. Znači ako ne nađem u marketima da idem na pumpu![]()
Juče je platio 50Hebala me radoznalost
![]()

Koštala sam te 4 bananiceDa daš 50 kinti za bananicu![]()
Znaš li ti to nešto što mi ostali ne znamo?
![]()
![]()

Ava je sa drugom aromom - naftnih derivataZato ti i ne smiješ reći da ti je previše kisela, ne bih ni ja da sam toliko platila![]()
Gledam u post i pitam se o čemu Minka pričaKoštala sam te 4 bananice![]()
I u CG isto, a bila je 10 prošle godine.Ajd to me baš briga, ali kilogram kafe je 16 eura!

Ava je sa drugom aromom - naftnih derivata![]()

Kod nas je već godinu dana totalna zabrana rada nedjeljom, ništa ne smije raditi osim dežurnih apoteka, restorana, kafića i pumpi.Ava je sa drugom aromom - naftnih derivata![]()
Kiseli kupusKo zna šta je u mojoj bilo kad mi je ovako muka![]()