Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 5.690
a možda mi je konobar napravio pokvarenu toplu čokoladu jer oni ne podnose kad im neko naruči 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi koji uz kafu jedemo i nešto slatko bolje da počnemo da se drogiramo. Jeftinije je.Ajd to me baš briga, ali kilogram kafe je 16 eura!
Nema efekta mali. Znači ili kako treba ili nikako. A pošto si fin, onda nikako.Mali je prutić.Bitna je umerenost u svemu.
![]()

Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane...Kod nas je već godinu dana totalna zabrana rada nedjeljom, ništa ne smije raditi osim dežurnih apoteka, restorana, kafića i pumpi.
A pumpe uvele prodaju hljeba, mlijeka, konzervi itd.
Aha, samo nemoj na proljeće da ispadne da treba svako s Temua da poruči neku bebeću stvarPod lijekovima je pa ne zna šta piše![]()

Sve se može kad se ljudi slože.Nema efekta mali. Znači ili kako treba ili nikako. A pošto si fin, onda nikako.![]()
.gif)
Topla čokolada je ili zagrejano čoko mlekce ili puding od čokolade, između nema.a možda mi je konobar napravio pokvarenu toplu čokoladu jer oni ne podnose kad im neko naruči![]()

Tako je i u CG, od korone čini mi se. Pumpe opremljene samo tako, nema čega nema, a cijene kao da si u Francuskoj. Fin su im posao napravili.Kod nas je već godinu dana totalna zabrana rada nedjeljom, ništa ne smije raditi osim dežurnih apoteka, restorana, kafića i pumpi.
A pumpe uvele prodaju hljeba, mlijeka, konzervi itd.
Tako ću ja tebe, jer si ti mene mlatio toliko da mi se guz zacrveneo!Sve se može kad se ljudi slože.Evo rešenja Pogledajte prilog 1804270
Edit: ne valja. Sad videh ko koga mlati ovde.![]()
Aha, samo nemoj na proljeće da ispadne da treba svako s Temua da poruči neku bebeću stvar![]()
![]()

Napiši im negativnu recenziju na Google reviews za kafića možda mi je konobar napravio pokvarenu toplu čokoladu jer oni ne podnose kad im neko naruči![]()
Ne može.Tako ću ja tebe, jer si ti mene mlatio toliko da mi se guz zacrveneo!
Nemaš mašnicu. Ostavi kako jeste, taman odgovara.Sve se može kad se ljudi slože.Evo rešenja Pogledajte prilog 1804270
Edit: ne valja. Sad videh ko koga mlati ovde.![]()

Topla čokolada je ili zagrejano čoko mlekce ili puding od čokolade, između nema.![]()

Napiši im negativnu recenziju na Google reviews za kafić
![]()

Prutić bolji. Ovaj sa mašnicom je zaostavština politike onog foruma.Ostavi kako jeste, taman odgovara.![]()
Neka tamo i ostane .
U tome nisam učestvovaoOn nas je i za Somersby zeznuo![]()
Tako ću ja tebe, jer si ti mene mlatio toliko da mi se guz zacrveneo!

Ne naručujem je jer obično donesu toplo mlEko i neku kao čokoladicu koju sam treba da otvoriš i razmutiš u tom mlijeku.Topla čokolada je ili zagrejano čoko mlekce ili puding od čokolade, između nema.![]()

U tome nisam učestvovao![]()