Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Baš na početku bih gledao fashion tv ili muzičke spotove i čekao neki sočan 🤣

To je sam početak, sa 12, 13 godina. Tad nisam mogao da ostajem posle 12 sati i gledam tv.

Nakon toga u narednim godinama već imamo na cd-ovima sve živo. Tako je protekao neki period od 2004. do 2007., 2008. godine. Paralelno sa cd-ovima i net, neki spor, ali je radio posao.

Onda sledi period sve manje gledanja, a sve više prakse, paralelno sa brzim netom da kada dođe do gledanja, gleda se na telefonu ili laptopu.

To na tv-u posle ponoći su gledali ljudi pre 20, 25, 30 godina, a ne pre 10, 15 😂

Pre 10, 15 si već imao sve živo, pa u najmanju ruku kompjuter i cd, mada je tada već uveliko i vreme android i ajfon telefona i neta na njima plus brzog neta na kompu.

Pre 10 godina moj cale resio da uvede kablovsku.
Preko dana na prvom kanalu RAI1, slucajno sam video kada sam ukljucio TV uveče kada sam dosao iz grada da je logo promenjen i neke orgie na TV. Ujutru sam morao da menjam raspored kod mojih na TV da ne naprave neki belaj uveče kada se sakupi familija.

Sve smo pojeli :(

Hungry Family Feud GIF by Fearless

Nije propao :srecna:

Jeste malo ostario, ima koju boru više, ali fin je. Skroz sve na mjestu. :rumenka:

Nego zamalo da ga pozovem kad sam uveličavala sliku, pa sam brzo ugasila internet za svaki slučaj :hahaha1:

Jesi ti fina :ljutka:

To se kaže propao i ako nije :manikir:

Taman da mu čestitaš rođendan
:hahaha1:

Back