Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 5.680
Menjaš kanale posle ponoći pa se radoznalo zainteresuješ! Slučajno! I sve ovako gledaša vrućina ti obuzme obraze! Slučajno!
Slikovito objašnjenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Menjaš kanale posle ponoći pa se radoznalo zainteresuješ! Slučajno! I sve ovako gledaša vrućina ti obuzme obraze! Slučajno!
Prije 20 i kusur sam na yahoo ukucavala (onih sat dnevno što dobijem interneta): igrice za djevojčice; bojanke za curiceBrzi net nije bio rasprostranjen pre 20 godna.
Pre 10 sam gledao vesterne na happy jer je bilo tesko naci dobře na netu a ovde je trebalo samo da se zavalim i uživam.
U 20. mě zanimalo samo da zavrsim obaveze oko faksa i kasnije samo da se napijem. Žene mi nisu bile u planu.
i bio je neki sajt: Larin svijet ili Larine igrice
ih radosti i doživljaja..Pa jes naučio nešto iz tog posleponoćnog edukativnog programa?![]()

Herojkovo jevanđelje kazuje:
Ne sa spiska stanara
Ne sa platne liste
Ne sa foruma
Ne znam da li je tim redosljedom, ali dobro je rekao.![]()

Samo joj ne čupaj kosuGledao sam najvise onaj dnevni
Od tog nocnog... ništa
Pa rekoh vec da nisam imao dejt vise od decenije i da ne znam kako je doslo do istog prvi put. I to sto sam tada naučio sam zaboravio pa ce sve da mi bude kao prvi put![]()
i NE pričaj o zekama 
Ne gledaj kad si već zaboravila.Imala sam simpija sa platne liste, taman si me podsjetila da mu pogledam profil jer nisam dugo![]()

Naglasi NE, a ne "pričaj"Samo joj ne čupaj kosui ne PRIČAJ o zekama
![]()
A i na klasičnim kanalima su puštali filmove sa interesantnim scenama tamo iza 2, 3.![]()

Da ispravim, a? Ok!Naglasi NE, a ne "pričaj"![]()
Ne gledaj kad si već zaboravila.
Znači da je prošlo čim nema te potrebe za provjeravanjem.![]()

U 20. mě zanimalo samo da zavrsim obaveze oko faksa i kasnije samo da se napijem. Žene mi nisu bile u planu.
Mene si ti podsjetila da je danas rođendan jednom mom bivšema poružnio se, tačno lijepo za vidjeti![]()

Joj stvarno kad sad pogledam u koga sam nekada bila zaljubljena, sve bih samu sebe šakom u glavu!a poružnio se, tačno lijepo za vidjeti![]()
Mene si ti podsjetila da je danas rođendan jednom mom bivšem![]()
Prije 20 i kusur sam na yahoo ukucavala (onih sat dnevno što dobijem interneta): igrice za djevojčice; bojanke za curicei bio je neki sajt: Larin svijet ili Larine igrice
Tata mi instalirao MSNih radosti i doživljaja..
Samo joj ne čupaj kosui NE pričaj o zekama
![]()
Baš na početku bih gledao fashion tv ili muzičke spotove i čekao neki sočanBrzi net nije bio rasprostranjen pre 20 godna.
Pre 10 sam gledao vesterne na happy jer je bilo tesko naci dobře na netu a ovde je trebalo samo da se zavalim i uživam.
Šta je ovo... Onaj duh prošlih Božića iz crtaća...Vjerujem da je i taj propao![]()
![]()
a poružnio se, tačno lijepo za vidjeti![]()

Sad ću pogledati!Vjerujem da je i taj propao![]()
![]()