Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Brzi net nije bio rasprostranjen pre 20 godna.
Pre 10 sam gledao vesterne na happy jer je bilo tesko naci dobře na netu a ovde je trebalo samo da se zavalim i uživam.
U 20. mě zanimalo samo da zavrsim obaveze oko faksa i kasnije samo da se napijem. Žene mi nisu bile u planu.
Prije 20 i kusur sam na yahoo ukucavala (onih sat dnevno što dobijem interneta): igrice za djevojčice; bojanke za curice :) i bio je neki sajt: Larin svijet ili Larine igrice
Tata mi instalirao MSN :) ih radosti i doživljaja..

Gledao sam najvise onaj dnevni ;)
Od tog nocnog... ništa :(
Pa rekoh vec da nisam imao dejt vise od decenije i da ne znam kako je doslo do istog prvi put. I to sto sam tada naučio sam zaboravio pa ce sve da mi bude kao prvi put :(
Samo joj ne čupaj kosu :) i NE pričaj o zekama :)

Slikovito objašnjenje 🤣
1761079179626.gif

:manikir::rotf:

Prije 20 i kusur sam na yahoo ukucavala (onih sat dnevno što dobijem interneta): igrice za djevojčice; bojanke za curice :) i bio je neki sajt: Larin svijet ili Larine igrice
Tata mi instalirao MSN :) ih radosti i doživljaja..

Nisam video ADSL net dok nisam krenuo na fakultet, pre toga nista.
VHS rekorder, TV program i knjige su mi bili jedini način da saznam nesto novo.

Samo joj ne čupaj kosu :) i NE pričaj o zekama :)

Mislim da je cupanje opciono ali tek kasnije, u fazi koju nisam iskusio.

Brzi net nije bio rasprostranjen pre 20 godna.
Pre 10 sam gledao vesterne na happy jer je bilo tesko naci dobře na netu a ovde je trebalo samo da se zavalim i uživam.
U 20. mě zanimalo samo da zavrsim obaveze oko faksa i kasnije samo da se napijem. Žene mi nisu bile u planu.
Baš na početku bih gledao fashion tv ili muzičke spotove i čekao neki sočan 🤣

To je sam početak, sa 12, 13 godina. Tad nisam mogao da ostajem posle 12 sati i gledam tv.

Nakon toga u narednim godinama već imamo na cd-ovima sve živo. Tako je protekao neki period od 2004. do 2007., 2008. godine. Paralelno sa cd-ovima i net, neki spor, ali je radio posao.

Onda sledi period sve manje gledanja, a sve više prakse, paralelno sa brzim netom da kada dođe do gledanja, gleda se na telefonu ili laptopu.

To na tv-u posle ponoći su gledali ljudi pre 20, 25, 30 godina, a ne pre 10, 15 😂

Pre 10, 15 si već imao sve živo, pa u najmanju ruku kompjuter i cd, mada je tada već uveliko i vreme android i ajfon telefona i neta na njima plus brzog neta na kompu.

Back