Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Jeste i stvarno mi je baaaaaš dragoPa neka,stvarno se od početka mučio,trudio,baš ke zaslužio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste i stvarno mi je baaaaaš dragoPa neka,stvarno se od početka mučio,trudio,baš ke zaslužio

bio nekada davno industrijski prozvod kokice u kesi, kao čokoladneJao setih se Praga i kokica
Davno je to bilo, ja išla na Stonse a posle koncerta gladna, mnogo gladna,a nigde ništa ne radi, samo jedan kiosk sa kokicama, red bukvalno odavde do večnosti!
Ko da džabe dele
Odčekam ja pola čuke u redu, već pomućene svesti od gladi, dobijem kokice a ono slatke!
Ne slatke, nego preslatke!
Kokice volim samo slane, mada sam ih pojela, glad ne bira
Mislim da nisam vidjela
Uf, genijalni su, stvarno, ovaj isto mmmmmMislim da nisam vidjela![]()
što se mene tiče, kokicama ne treba ništa, a kamo li advanced level začina, nego čisto za razbijanje dosadnosti imam i ovoRekoh da nisi možda eksperimentisala i prešla na neki advanced nivo i otkrila neki novi, neki divljiHvala svakako.
Nema
Pa ima i sadbio nekada davno industrijski prozvod kokice u kesi, kao čokoladne
nema veze s čokoladom, nekako gorko
al svinji ništa nije bilo loše, jela sam ih sve u 16, bila mršava ko grana
Sećam sebio nekada davno industrijski prozvod kokice u kesi, kao čokoladne
nema veze s čokoladom, nekako gorko
al svinji ništa nije bilo loše, jela sam ih sve u 16, bila mršava ko grana
Imam i to,samo druge firme
Taj iz rerne je i najukusniji i najjednostavniji.Mada sam muža navadila na najjednostavniji krompir
Na iseckani posoljeni krompir stavim komade putera
I u rernu
Povremeno promešam i to je to
Puter u gomno kad staviš dobro je

Originalni recept su polovine krompira u ljusci a na svakoj puterTaj iz rerne je i najukusniji i najjednostavniji.![]()
Tako i ja volim, valja dodati i malo slaninice ili pršute, lijepo zamirišeMada sam muža navadila na najjednostavniji krompir
Na iseckani posoljeni krompir stavim komade putera
I u rernu
Povremeno promešam i to je to
Puter u gomno kad staviš dobro je

U sve ide slaninica i pršutaTako i ja volim, valja dodati i malo slaninice ili pršute, lijepo zamiriše![]()

te njemu pravim klot
JesamRazmazila si ga![]()
E kad bi to moglo tako....nije pao s Marsa da ne oseti slaninuMožeš da natrpaš sve i svašta, ali skineš slaninu i postaje klot.![]()
Ne može, slanina mu baš da šmek.Možeš da natrpaš sve i svašta, ali skineš slaninu i postaje klot.![]()

Izbuši krompir, posoli i svaki zamotaj u alu foliju i ispeci. Samo ga dobro prije oprati, ne ljuštiti!Originalni recept su polovine krompira u ljusci a na svakoj puter
Mene nervira ona ljuska a i ne prodre dobro u ceo krompir,te sam patentirala ovo
I ja se tako tešim sad jer nemam začin u kućišto se mene tiče, kokicama ne treba ništa, a kamo li advanced level začina, nego čisto za razbijanje dosadnosti imam i ovo