Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Nisam mislio to, već da je klot, bez obzira na puter i eventualno ostalo, ako nema slanine. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad te ne razumemNisam mislio to, već da je klot, bez obzira na puter i eventualno ostalo, ako nema slanine.![]()

E sad te ne razumem
Kako beše ono - Azija,krpe....?
Do čaja jeE sad te ne razumem
Kako beše ono - Azija,krpe....?

Pa već ako ima puter nije klot krompir. Ali psihološki je klot jer nema slanine.![]()
Solo?Bez ičeg.Bar ja tako shvatam?
![]()
jesi li popila svoj čaj i mekoProvjere obavljene, zubići oprani, stopala namazana, alarm uključen, ID X ide životomjoš samo da vam poželim da lijepo spavate
![]()
100 je testerSmanji samo kafu sa 200 na 100![]()
suprotno od frketNe mogu zaspati jer ne znam šta je klot![]()
Ovako su meni danas na poslu nahvalili jednu Filipinku. Jos rekose da ima svoj stan, i da sama zivi, jer jos se cerka odselilaOn je blizu Praga, nekih 280 kilometara, divan mladić, pametan, drag, visok, plećat i tako to. Zna jezik, vidjela si i sama da je položiopažljiv je, ne pije, ne puši, ne drogira se
![]()
Au jesu zakomplikovali Cesi oko tog drzavljanstvaHvala Agi
Trajni boravak najmanje 5 godina i položen B1 ispit znanja jezika kao i neko polaganje oko kulture i istorije.
Bez ovoga ne mogu ni da probam za drzavljanstvo.
Kada dobijem vizu mogu lakse da promenim posao, manje peripetija sa papirima, lakse do kredita za stan i auto a ako bih imao i decu onda bi ona bila osigurana preko mene. Sa radnom vizom se to posebno placa svakog meseca.
A mogao bi i ti da joj dostavis koju flasu, u prolazu kroz Bg kad ides za Cesku.Sledeci put dodji u moj kraj kada sam i ja dole pa da te spojím sa ljudima koji mogu da ti salju periodicne posiljke![]()
Ma jok, nikakva enciklopedija nisam, posebno iz opsteg znanja. Ali me razne info zanimaju iz znatizelje, da uporedim sa ovim ovde.Ali obozavam.kako si pazljivo radoznao. Kontam da si enciklopedija.
Da, uzasno je zavisiti od tudje pomoci, i inace zavisiti za nesto od drugih. To sam posebno osjetio kada sam izasao iz bolnice - ta sloboda da mozes da se kreces, da mozes sve sam.Znaš kako ja razmišljam, ebeš smrt, ne plašim se umrijeti, ali bilo bi mi strašno biti invalid, biti ovisna o tuđoj pomoći, zemlja tvrda a nebo visoko. Ne mislim da smo ikada previše mladi da mislimo i živimo zdravo. Hrana je najveće zlo, šećeri su bolest.
Vidio sam svasta kroz posao vozeci takve osobe. Neki su pokretni, ali im ne radi mozak, i ne znaju nista, cak ne znaju ni kako da udju i sjednu u vozilo (rijetki). A mnogi imaju druge probleme, sa pokretnoscu, i slicno. Dosta relativno vitalnih, i na izgled ne toliko starih ljudi.Znaš šta sam skontao, gledajući bar moje porodično stablo i okolinu - ranije su ljudi bili funkcionalni, živeli normalno, radili i onda se razbole od neke smrtne bolesti i brzo umru ili ih srce u sekundi prekine. A sada se živi duže, ali toliko njih provede poslednje godine zaglavljeno između svetova. Valjda jako srce, vitalni znakovi tu, ali mozak i često noge to ne prate. To mi je strašno i zato pomenuh ono.
Vidiš kako vas influjensujem