Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Zato što je to kao da si pojeo 2 kile grožđa, toliko šećera nikome ne donese dobro.To je ono standardno manje pakovanje, toliko sam i jeo.Zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je to kao da si pojeo 2 kile grožđa, toliko šećera nikome ne donese dobro.To je ono standardno manje pakovanje, toliko sam i jeo.Zašto?
Jel praviš humus?Ja najviše volim leblebije, znači to moram imati, moram! Pečene mmmmm
Šta?Sad ću potražiti ono što si sinoć za čaj rekao![]()
Aaa, da, to važi za svo sušeno voće. I zbog šećera, kalorija, svega.Zato što je to kao da si pojeo 2 kile grožđa, toliko šećera nikome ne donese dobro.
Jel to važi i za kolače?Dnevno smiješ pojesti samo ono što ti stane u šaku jedne ruke.![]()

Nepotrošen šećer iz suvog grožđa tvoje telo pretvara u masne naslage. A u 100 ima previše šećeraAaa, da, to važi za svo sušeno voće. I zbog šećera, kalorija, svega.
Koliko ne volim sveže recipročno volim svo suvo voćeNepotrošen šećer iz suvog grožđa tvoje telo pretvara u masne naslage. A u 100 ima previše šećera![]()
Taj izraz ,,plašili" se koristi kad nešto nije istinaNas su kao decu plašili da prodavci tih semenki pišaju po njima da bi bile slane
Seća se i moj muž toga,bilo je masovno rasprostranjeno
A i trebaju mi naslage.Nepotrošen šećer iz suvog grožđa tvoje telo pretvara u masne naslage. A u 100 ima previše šećera![]()
Pa naravnoTaj izraz ,,plašili" se koristi kad nešto nije istina![]()
Jel to obrok?Ja ubacim malo suvih grožđica u grčki jogurt, to mi je mjera, nema pretjerivanja!

Nabaviš medveda i nema zime

ja to imam samo zbog kokicaBile u Knezu one sa začinom za piletinu. Na to smo se navukli jedno vreme pa kupovali taj začin i dodavali. Zaboravio sam na to u potpunosti, evo, sad se setio.
Ne znam kako da ti nježno kažem
Da, to mi bude doručak ili večeraJel to obrok?
Meni lakše onda da ne jedem
Drago mi je da ti se dopada.Serpenti, super je čaj.![]()

Ne pratim to, jedem šta i kad mi se jede.Dnevno smiješ pojesti samo ono što ti stane u šaku jedne ruke.![]()

Šta da radim sa medvedom?Nabaviš medveda i nema zime![]()
Samo jediDrago mi je da ti se dopada.
Volim ga pit ujutru, osvježavajuć je.
Ne pratim to, jedem šta i kad mi se jede.
Sve orašasto volim, ali s bademima i kikirikijem sam posebno neumjerena.![]()

Đe kupuješ i koji?ja to imam samo zbog kokica
Kod mene obratno, sve svježe volim, a od suvog samo grozđeKoliko ne volim sveže recipročno volim svo suvo voće
Ali znam za ovo pa ga izbegavam

Zezam se, ne trebaju mi.Ne znam kako da ti nježno kažemali frka je što se u tvojim godinama te naslage neće desiti na guzovima ili gdje već želiš, odoše na vene, jbg.
Ne znam šta bi ti radioŠta da radim sa medvedom?![]()
, ja ću ga nabaviti da me greje