- Poruka
- 113.090
Da može da ga taguje, već bi to deset puta uradioZašto?![]()
Voli da upoznaje ljude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da može da ga taguje, već bi to deset puta uradioZašto?![]()
Jel osvaneš na klozetskog šolji, da izvineš?3-4 kilograma?
Pa ok, dug je dan
Ja malo manje, do 2 kg.
A ne, prestanem ih žderati do 21 i onda ne moram ustajati da zalijem ružu svako maloJel osvaneš na klozetskog šolji, da izvineš?

Aaa dok ja shvatim o kakvoj se ruži radiA ne, prestanem ih žderati do 21 i onda ne moram ustajati da zalijem ružu svako malo![]()
Komada3-4 kilograma?
Pa ok, dug je dan
Ja malo manje, do 2 kg.
Pa ako ti se nije nasrala za gajbu, onda je sve tvoj trip
A Cesima nije strano pivo, tako da.....
Zašto?![]()

Ima li kikei sijede kike su kike!

I meni maliMali lift pa smo se malo zgurali
Zena u penziji, jako fina i ljubazna.
Samo??Komada![]()

Ona se šali Snowko!To su 2 različite države![]()

Snowkov drug živi blizu vinarije i to je po njemu sasvim dovoljan razlog da se upoznaju jer je na putu za vinariju prošla pored njegove kućeKo to ima vinariju? Za @Žardinjera idealan djuvegija![]()
Nismo valjda ludi da mjenjamo slobodu za nesloboduOboje ste slobodni koliko znam
Ok, ovo me malo pokolebaloPlus on ima i mali vinograd![]()

da mu popije vinariju da bankroftiraKo to ima vinariju? Za @Žardinjera idealan djuvegija![]()

Neumerena u svemuSamo??
Možda sam stvarno nenormalna
Jednom su me, kao malu, hitno poslali na KUM iz Doma zdravlja jer su mislili da mi se nešto sa jetrom desilopožutile me beonjače bile od količine mandarina koje sam pojela
![]()
požutile me beonjače bile od količine mandarina koje sam pojela![]()

ja tako našla 20 ljubičastih dinara iz prošlog veka na ulici, kupila svoj deci sa kojom sam se napolju igrala ribice po kesicu, dobila grdnju što sam trošila tuđe pare i nikada nisam postala podpredsednik ničegamoj školski skoro svako jutro kad idemo ka školi nalazio dinar, dva... bili smo baš klinci... pre dvaestak godina dođem do njegovog emaila i počnemo da se dopisujemo. reko pa gde si, šta radiš i tako to. on tada bio podpredsednik u goldman sachs
![]()
skroz sam zaboravio na novčanicu od dvaesja tako našla 20 ljubičastih dinara iz prošlog veka na ulici, kupila svoj deci sa kojom sam se napolju igrala ribice po kesicu, dobila grdnju što sam trošila tuđe pare i nikada nisam postala podpredsednik ničega