Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.375
Dobro jutro!
Tamburice, skloni zelenog, isteklo nam valjda sedam dana jahanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro!
Jel' smo dobili telefon?
Ne znam šta drugo da metnem.![]()
Taman da ovde ispišemo još koju stotinu postova dok ona odspava svoj zmijski@Serpenti treba da otvori kafanu, valjda.![]()
Kod mene baš fino. Malo sveže ali ništa strašno. Sad se vratih iz šetnje.Oj jes hladno vani
Ako se smrznem osvetite me!
@Serpenti treba da otvori kafanu, valjda.Neću da budem nekolegijalna pa da ja otvaram krčmu njoj iza leđa.
Ne znam šta ste se dogovorili.![]()
Daa, ali nije bila juče čitav dan pa zato kažemDoći će Šeron Stoun, verovatno spava.
A i ne žuri nam se nigde, Bože moj.![]()
Dešava mi se da mi san nastavlja dvetri noći zaredom.Meni se desi kad sanjam nešto strašno, probudim se izbezumljena, uplakana, skontam da je san, odem zalijem ružu, pojedem red čokolade, popijem čašu vode i legnem ponovo. Zaspim i san se nastavi tačno tamo gdje je staoZnači, užas!
Taman sam došla da vam kažem da vas nisam zaboravila
Otvaram do 11, u malenoj sam gužvi. Nećete ispisati 400 postova do tad, valjda![]()
Ooooo evo gazdarice!Taman sam došla da vam kažem da vas nisam zaboravila
Otvaram do 11, u malenoj sam gužvi. Nećete ispisati 400 postova do tad, valjda![]()
Sećanje na slike iz snaaaDešava mi se da mi san nastavlja dvetri noći zaredom.
E sad jeste lijepo, odoh kod Nikole na kafu a onda bi se mogli ćevapiKod mene baš fino. Malo sveže ali ništa strašno. Sad se vratih iz šetnje.![]()