mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.187
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čije je tijelo u podrumu bilo? Ja zaspala bukvalno odmahDobrooo jutrooooooo Pogledajte prilog 1800972
Nemam pojma, zaspao samČije je tijelo u podrumu bilo? Ja zaspala bukvalno odmah![]()
Javiću ti ja kad je dobra emisijaNemam pojma, zaspao samProgram im je mrtav
![]()
Šta si morao za njeg?RN9Pro, moj nekadašnji telefon![]()
Vidi kakvu sa zmijama pred spavanje, da skačem noću i uključujem svetlo.Javiću ti ja kad je dobra emisija![]()
Nema problemaVidi kakvu sa zmijama pred spavanje, da skačem noću i uključujem svetlo.Već mi se jednom ta glupost dešavala.
![]()
Ne treba bolan da se plašiš onoga čega nema kod tebeVidi kakvu sa zmijama pred spavanje, da skačem noću i uključujem svetlo.Već mi se jednom ta glupost dešavala.
![]()
Užas, a djelovao si fin, šta to pričaš bolan?
Da trpam bivšeg direktora![]()
Sanjao samNe treba bolan da se plašiš onoga čega nema kod tebenema kobre ebemu
Komodo zmajeva ima zato se ja plašim![]()
Sanjao samTo mi je kao opravdanje.
Zato sam i uključivao svetlo, da vidim na čijoj sam teritoriji.
![]()
Meni se desi kad sanjam nešto strašno, probudim se izbezumljena, uplakana, skontam da je san, odem zalijem ružu, pojedem red čokolade, popijem čašu vode i legnem ponovo. Zaspim i san se nastavi tačno tamo gdje je staoSanjao samTo mi je kao opravdanje.
Zato sam i uključivao svetlo, da vidim na čijoj sam teritoriji.
![]()
Ma ajd 7 dana se može sve istrpitiStrašno.
Pre će biti da je on trpao mene.![]()
To sam mogao namerno da radim kad sam bio klinac, a snovi mi bili zanimljivi.Meni se desi kad sanjam nešto strašno, probudim se izbezumljena, uplakana, skontam da je san, odem zalijem ružu, pojedem red čokolade, popijem čašu vode i legnem ponovo. Zaspim i san se nastavi tačno tamo gdje je staoZnači, užas!
Trebao sam i ja tražiti neku jabukuMa ajd 7 dana se može sve istrpiti![]()