Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.361
Samo kad više nismo poremećeni članoviPreteče ti i mene. Ja se još uvek samo ističem.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kad više nismo poremećeni članoviPreteče ti i mene. Ja se još uvek samo ističem.![]()
I legenda se pojavila.
jesam ali ne sa pobednikomJesi ti išao?
Naopako. Završismo su tim, Bogu hvalaSamo kad više nismo poremećeni članovi![]()
Preležali i preboleliNaopako. Završismo su tim, Bogu hvala![]()
Prerano se radujete. Postacete elitne kao i ja.Čestitaam
Još samo 370 postova da ja prestanem biti domaćin![]()
Prerano se radujete. Postacete elitne kao i ja.![]()
Pa pobedire na foto ili knjizevnom konkursuNaopako. Završismo su tim, Bogu hvala![]()
Pa skoro je neko ovde kacioGde pise to sa koliko se prelazi na koji nivo i kakve titule dobijamo?
Ja kao da ne pisem na ovom forumu…
Osećam se kao među svojima. Lepo je kad smo složni, svi zajedno na krstarenju, pod krošnjom duda i krovom kafaneI legenda se pojavila.
Može izjava? Kako se osećate danas povodom otvaranja nove kafane? Da li ste uzbuđeni?![]()
nesam, mrzelo me da izlazim, zadovoljio sam se sa čokoladom sa rižom što čuvam da imam uz emberlezi čajJesi kupio krofnu?
Aj biraj, sve moram ja!nesam, mrzelo me da izlazim, zadovoljio sam se sa čokoladom sa rižom što čuvam da imam uz emberlezi čaj
Hvala na odgovoru. Idem da obiđem naše uzbuđene goste da čujem kakve ih emocije trenutno pucaju.Osećam se kao među svojima. Lepo je kad smo složni, svi zajedno na krstarenju, pod krošnjom duda i krovom kafane![]()
Gde pise to sa koliko se prelazi na koji nivo i kakve titule dobijamo?
Ja kao da ne pisem na ovom forumu…
Našla sam sad na jednoj temi rangiranje prema broju poruka:
Početnik 0
Obećava 51
Zainteresovan član 101
Primećen član 501
Aktivan član 1001
Ističe se 2001
Domaćin 3001
Iskusan 5001
Poznat 7001
Veoma poznat 10001
Elita 15001
Buduća legenda 25001
Legenda 50001
Stara legenda 75001
Zaslužan član 100001
Starosedelac 150001
Srebrna tastatura 200001
Zlatna tastatura 300001
Veteran 400001
Dijamant 500001
Malo provokativno al' nema veze.Mislim da ja nakon domaćina postajem iskusan![]()
![]()
Pogledajte prilog 1800098
probaj staviti na viber onu sliku gdje imaš Ceca vajb, možda ih zaplašiš malo![]()
čuj biraj....nema biranja....sveeeeeeee
Sačuvao sam ovu poruku Serpentinke![]()
Hvala ti.Sačuvao sam ovu poruku Serpentinke![]()