Pepeljuginazlapolusestra
Domaćin
- Poruka
- 4.748
Neće se postovi sami ispisati, nešto ste se ulEnjili.![]()
Zabušavaju

Jesi smislila naziv za novu temu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće se postovi sami ispisati, nešto ste se ulEnjili.![]()
Ja bila na pauziNeće se postovi sami ispisati, nešto ste se ulEnjili.![]()
Verovatno će zmijaJesi smislila naziv za novu temu?![]()
Jos uvek se pitam ko je ovaj covek i da li zna da je postao internet mim?Lo, možda si trebala to stavljati kao spojler ili još bolje link sa brisanjem.Ko zna ko sve ovo čita. Da ti se ponovo ne nakači autor.
Nee, Herojko je predložio Vrbopucketanje pod dudom pa mislim da može to, ili bolje Vrbopuc pod dudomVerovatno će zmijada vreba ispod duda
![]()
Da pečeš palačinke u tome, umesto što pretiš, lakše bi išloNeće se postovi sami ispisati, nešto ste se ulEnjili.![]()
Mene ovaj podsjeća na jednog forumaša sa starog foruma. Na Ljušu.Jos uvek se pitam ko je ovaj covek i da li zna da je postao internet mim?
Da li je uopste iz Srbije?
Pogledajte prilog 1800107
Pogledajte prilog 1800111
Ja ti ozb kazem ako zelis da se pise na temi dogovori se sa mnomNeće se postovi sami ispisati, nešto ste se ulEnjili.![]()
Palačinke mora da se zaslužeDa pečeš palačinke u tome, umesto što pretiš, lakše bi išlo![]()
Neću da hot dopujem s tobomJa ti ozb kazem ako zelis da se pise na temi dogovori se sa mnom
Bice lepo oboma a tema ce goreti
Razmisli
Ne predlazem ti nista lose
Trebala si ga navući da nešto još konkretnije napiše pa ga tužiti.
Lepo zvuči, uvek ste bili kreativniNee, Herojko je predložio Vrbopucketanje pod dudom pa mislim da može to, ili bolje Vrbopuc pod dudom
Glasajte šta vam se dopada, otvorena sam za predloge, raspoložena sam![]()
Ne, nisam sažaljiva.Znaci ne vrei ni ovo
![]()
I ne trebaš. Ja navijam za mlađeg.Neću da hot dopujem s tobom![]()
Smatram da sam ih zaslužio čim se probudimPalačinke mora da se zasluže![]()
Šta čekaš više stariji si čoveeekI ne trebaš. Ja navijam za mlađeg.
I ja isto, a niko da mi napraviSmatram da sam ih zaslužio čim se probudim![]()
dudopucNee, Herojko je predložio Vrbopucketanje pod dudom pa mislim da može to, ili bolje Vrbopuc pod dudom
Glasajte šta vam se dopada, otvorena sam za predloge, raspoložena sam![]()
Težak je naš životI ja isto, a niko da mi napravi![]()