Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.588
Ju, ja postajem domaćicaSačuvao sam ovu poruku Serpentinke![]()

Neću!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ju, ja postajem domaćicaSačuvao sam ovu poruku Serpentinke![]()
Glančerčuj biraj....nema biranja....sveeeeeeee
Moram usporiti, neću da budem stara legendaSačuvao sam ovu poruku Serpentinke![]()
Malo provokativno al' nema veze.Mi znamo da si ti naša maja beba
![]()
Ju, ja postajem domaćica
Neću!![]()
Ti si ovde sada "domaćin", e tako je meni bilo tamo kad sam bio "članica"Ne znam ko im je smišljao ove naopake titule![]()
![]()
![]()
TabNe znam ko im je smišljao ove naopake titule![]()
![]()
![]()
Bolje ubrzaj da budeš zaslužni građaninMoram usporiti, neću da budem stara legenda![]()
Dokoni ljudi...Ne znam ko im je smišljao ove naopake titule![]()
![]()
![]()
Idi ga upucajTabsamo najbolje za nas!
Ti si ovde sada "domaćin", e tako je meni bilo tamo kad sam bio "članica"![]()
Njoj još bolje. Neće joj se obraćati kao "ženskom domaćinu".Ti si ovde sada "domaćin", e tako je meni bilo tamo kad sam bio "članica"![]()
Tabsamo najbolje za nas!
Titule i zatvorene teme pokazuju trud, rad, zalaganje i gomilu neplaćenog.A mi baš uposleni do yaya![]()
Ne vrediJeste ga pitali zašto diskriminacija ženskih članica?![]()
Njoj još bolje. Neće joj se obraćati kao "ženskom domaćinu".Sad da neko vikne na ulici "muška članica" ja bih se refleksno okrenuo.
![]()
Nisam ga pitala. A svakako je ženama mjesto u kuhinji a ne na forumuJeste ga pitali zašto diskriminacija ženskih članica?![]()
Zato što nisi ona/on/ono.ali meni je muška članica presimpatično![]()
![]()
A svakako je ženama mjesto u kuhinji a ne na forumu![]()
Svakako bi mu tako neki i bio odgovor, koliko sam ušao u lik i delo.Nisam ga pitala. A svakako je ženama mjesto u kuhinji a ne na forumu![]()
I to u šali pa privaliSvakako bi mu tako neki i bio odgovor, koliko sam ušao u lik i delo.![]()