Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.586
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moraš objašnjavati, hvala na razumevanjuInače mrtva trka ko je gori: azijati ili indijci sa njihovom uličnom hranom
Nešto je nema. Sad ćemo je dozvati.Rasterao si sve sa slabim želucem.
Kad pomenuh, gde je Lo?![]()
Kad sam gledao neki putopis i sad čovek opisuje Indiju i šta je prvi utisak nekog prosečnog zapadnog turiste tamo - dijareja.Inače mrtva trka ko je gori: azijati ili indijci sa njihovom uličnom hranom
Bio onaj lik što je snimao vlog, što je pokušao da jede tu indijsku uličnu hranu pa završio u bolnici sa trovanjem nekim teškimKad sam gledao neki putopis i sad čovek opisuje Indiju i šta je prvi utisak nekog prosečnog zapadnog turiste tamo - dijareja.![]()
A jeste jeli nekad hobotnicu?
^^Ebem te blesava! Šta ti je ovo u pm?! Živu je jede
Imaju medicinari neko objašnjenje za to, tipa da ljudi postanu imuni na bakterije ili šta već u svom okruženju i da razviju da li neke enzime ili pozitivne bakterije za hranu koja se koristi na tom podneblju. I onda danas neko sedne u avion na 6, 8, 10h da proba tuđe specijalitete i shebe koncept prirodi i biologiji razvijan milenijumima.Bio onaj lik što j snimao vlog, što je pokušao da jede tu indijsku uličnu hranu pa završio u bolnici sa trovanjem nekim teškim
Imaju medicinari neko objašnjenje za to, tipa da ljudi postanu imuni na bakterije ili šta već u svom okruženju i da razviju da li neke enzime ili pozitivne bakterije za hranu koja se koristi na tom podneblju. I onda danas neko sedne u avion na 6, 8, 10h da proba tuđe specijalitete i shebe koncept prirodi i biologiji razvijan milenijumima.![]()
Na svoju veliku radost.Ja čak nisam nikada ni vidjela ništa od tog nabrojanog![]()
Odavno znam da se karmin i boja i sredstvo za ulepsavanje pravi od vrste bubašvabeInače tog "mleka" najviše ima u suplementima za teretanu tipa whey i sl i u kozmetičkim proizvodima
Ja ništa od toga ne jedem!A i mi se nešto gadimo u društvu čija kuhinja ima škembiće, kavurmu, pihtije, ono od krvi i ko zna šta još...![]()