- Poruka
- 112.433
Stavila sam ti ja u spojler sliku kavurmeJa čak nisam nikada ni vidjela ništa od tog nabrojanog![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavila sam ti ja u spojler sliku kavurmeJa čak nisam nikada ni vidjela ništa od tog nabrojanog![]()
Odavno znam da se karmin i boja i sredstvo za ulepsavanje pravi od vrste bubašvabe
Bar se nekad pravilo
Pazi kad ja znam!Sad razmišljam, to je verovatno sve od svinjskog mesa?Znam da je kavurma aktuelna od novembra - decembra, škembići su nečija creva, a pihtije su valjda uglavnom svinjske?
![]()
Sad razmišljam, to je verovatno sve od svinjskog mesa?Znam da je kavurma aktuelna od novembra - decembra, škembići su nečija creva, a pihtije su valjda uglavnom svinjske?
![]()
Verovaoili ne, to za karmin sam naučila na faksu, zbog boja i pigmenata
Pazi kad ja znam!
Škembići - škembe je želudac
Crevca su creva
Krvavica je kobasica od pečene krvi a pihtije su kuvane svinjske noge i uši koje su iz hrskavice pustile onu żelatinastvu tvorevinu
Mislim da se za kapamu koriste jagnjece iznutrice
Morala sam dobro da proučim da se ne zaebem negde da jedem
šta su čaponjci?Kako valjda?
Pa to je sav skart koji ne moze da se iskoristi kada se zakolje i ocisti (njuska, usi, caponjci, rep)
Verovaoili ne, to za karmin sam naučila na faksu, zbog boja i pigmenata
šta su čaponjci?
Strašno.Pazi kad ja znam!
Škembići - škembe je želudac
Crevca su creva
Krvavica je kobasica od pečene krvi a pihtije su kuvane svinjske noge i uši koje su iz hrskavice pustile onu żelatinastvu tvorevinu
Mislim da se za kapamu koriste jagnjece iznutrice
Morala sam dobro da proučim da se ne zaebem negde da jedem
To se zove PAPAKSvinjske noge, onaj kraj blizi blatu a dalji od svinje.
E da!Strašno.Svaka čast za znanje.
Ja sam zapamtio samo nazive jela i tako ih izbegavam.![]()
Bujna kosa lavice.Konačno neodoljivi ponedeljak
Preporučujem Chardonnay, berba iz '81., to je nešto najkvalitetnije što možeš kušati
U to ime, živjeli
https://i.postimg.cc/ZKhr18HQ/Screenshot-20251013-073326-Instagram-1.jpg
Njihovi nokti.šta su čaponjci?
Ma gde odlična, žilava ko gumu žvakaću da jedeš i pokušavaš da sažvaćešCrevca su odlicna na rostilju, samo treba da budu dobro oprana.
pa to je papak!Njihovi nokti.![]()
Svih životinja.E da!
Najvažnije!
Beli bubrezi su veprova muda!
![]()
Mora dobro da se opere i prokuvao da se izbaci ceo zaostali sadržaj jer ima spužvastu strukturu koja dosta zadržava unešene hrane i slŠkembići - škembe je želudac
To je jedno od retkih korisnih znanja.Mene u srednjoj ucili kako se prave fitilj i barut i kako se postavlja eksploziv![]()
Pre bih travu paslaMora dobro da se opere i prokuvao da se izbaci ceo zaostali sadržaj jer ima spužvastu strukturu koja dosta zadržava unešene hrane i sl
Ja sam kapamu pravio sa belim pilećim mesom i ćurećimMislim da se za kapamu koriste jagnjece iznutrice
Da. Papaci, čapci, čaponjci... Uglavnom nije za trpezu.pa to je papak!
To ima i krava, i koza, i ovca