Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.494
The milk from the Pacific beetle cockroach contains protein crystals that are rich in essential amino acids, fats, and sugars, and are more caloric than cow's milkBubašvaba nije sisar te nema mleko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The milk from the Pacific beetle cockroach contains protein crystals that are rich in essential amino acids, fats, and sugars, and are more caloric than cow's milkBubašvaba nije sisar te nema mleko
Ja kupujem svašta nešto i na kraju uvek završim na kamilici u rinfuzi iz apoteke.Zavisi koji. Oni u kesicama su uglavnom prašina neka.
Oni koji se prodaju nesamleveni su dosta prljavi pa moraš sam da ih pereš, da ih sušiš pa melješ.
Od majčine dušiceDa ponovimo još jednom, koji je najbolji i najčistiji čaj?![]()
Kinezi po čajnoj ceremoniji prvo operu čajZavisi koji. Oni u kesicama su uglavnom prašina neka.
Oni koji se prodaju nesamleveni su dosta prljavi pa moraš sam da ih pereš, da ih sušiš pa melješ.
Da je to, lakše bi mi biloŠta radi? Drogira se?
Protein bars iz SnowpiercerInsekti imaju proteina
Uzmite sami pogledajte koliko bubašvabe npr imaju proteina i koliko košta njihovo mleko ili brašno od bubašvaba.
Lik muzao bubašvabu?The milk from the Pacific beetle cockroach contains protein crystals that are rich in essential amino acids, fats, and sugars, and are more caloric than cow's milk
Da znaš šta sam sve jeo i pio...Ih da znaš čega sve ima u jogurtu![]()
Znači, fuj!Da znaš šta sam sve jeo i pio...![]()
Pa da, nije mleko kao mleko ali vlada mišljenje da je dosta zdravije i kaloričnije od običnog mleka jer se drugačije "proizvodi" plus jeftinije pa ga koriste za zamenu.Lik muzao bubašvabu?
E svašta ima na netu!
Nije to pravo mleko nego ono belo kad je zgaziš
Daj neko gomno hitno,povraća mi se id tog mleka
Ćero moja,ti bar znaš šta je meni sve uletalo u hranuZnači, fuj!
Da je to, lakše bi mi bilo![]()
Neka hvalaPa da, nije mleko kao mleko ali vlada mišljenje da je dosta zdravije i kaloričnije od običnog mleka jer se drugačije "proizvodi" plus jeftinije pa ga koriste za zamenu.
Bolji je Soylent GreenProtein bars iz Snowpiercer![]()
Inače tog "mleka" najviše ima u suplementima za teretanu tipa whey i sl i u kozmetičkim proizvodimaNeka hvala
Jel mogu da stojim za 2?Sjedi 1
Ja čak nisam nikada ni vidjela ništa od tog nabrojanogA i mi se nešto gadimo u društvu čija kuhinja ima škembiće, kavurmu, pihtije, ono od krvi i ko zna šta još...![]()
A i mi se nešto gadimo u društvu čija kuhinja ima škembiće, kavurmu, pihtije, ono od krvi i ko zna šta još...![]()
To prvo sam čak jednom i jeo.Ja čak nisam nikada ni vidjela ništa od tog nabrojanog![]()
Živu?A jeste jeli nekad hobotnicu?