Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.700
Pa što si probavao?Ja probao ali skoro ništa nije izaško, mada ja nemam probleme sa sinusima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što si probavao?Ja probao ali skoro ništa nije izaško, mada ja nemam probleme sa sinusima
Pa kad si baksuz, uvek naletiš kad ne trebaPa jel moguće, taman da srknem kafu, oću k-sline!![]()
Koji auto vozis?Stavim oglas da prodajem auto, muškarci u iMboksu:
![]()
Da, da, često ja imam problem sa njima, prešlo u hronično, naučila da živim sa tim.Citao sam tamo na ani upala sinusa kakve si ti strahote imala, a i drugi.
Ovde nijedan trenutno, a po Srbiji me služio Citroen Xsara 5 godina.Koji auto vozis?
Ja nemam glavobolju, ali na pritisak kod obrva, onda zna da zaboli.Da, da, često ja imam problem sa njima, prešlo u hronično, naučila da živim sa tim.
Plus unutrašnja devijacija koju sam trebala da operišem, jer otežava slivanje sekreta kroz nozdrvu, pa se meni sliva sve niz grlo i lepi za pluća, ali ja nisam htela operaciju devijacije.
To kad krenu sinusne glavobolje svaka kost lica jezivo boli, glavu sa jastuka ne možeš podigneš, oči bole ne možeš da ih otvoriš.![]()
Ni ja se nisam usuđivao. Pretpostavljam da je grozan osećaj.Moraaa, znaš koliko taj sekret u sinusima haos pravi i upale sinusa, bolovi, horor priča. Brzo ide, par sekundi, a olakšanje veliko.
Ako ti šleper kafe ne prebaciš preko ruku dnevno...Pa jel moguće, taman da srknem kafu, oću k-sline!![]()
Mene to nije moglo da otčepi, ja sam mnogo začepljena, zadihtovalo!Ni ja se nisam usuđivao. Pretpostavljam da je grozan osećaj.Nego šerpu vrele vode, provedem ceo dan nad njom inhalirajući i tako mi do sada uspevlo.
![]()
Mene to nije moglo da otčepi, ja sam mnogo začepljena, zadihtovalo!![]()
Ma nije to tako. Popijem pešes'Ako ti šleper kafe ne prebaciš preko ruku dnevno...![]()
Pa da vidim oćel izaći neštoPa što si probavao?
56Ma nije to tako. Popijem pešes'![]()
Je l x 200ml?Ma nije to tako. Popijem pešes'![]()
O parfemima od večeras. Šta danas da pričam o ovom mom sirotinjskom. Sutra ulazim u prodavnicu, bacam pare na sto i kažem - Dajte najskuplji! Deset komada!Pa kad necete o parfemima i kikicama.
Ja čačkam nos za to. Manje invazivna metoda.Pa da vidim oćel izaći nešto
Ne, 2 x po 200, ostale ako se dese su aparatuše.
Znači, fuj!Ja čačkam nos za to. Manje invazivna metoda.![]()
Jedan parfem bio i odletio. Čiča miča i gotova priča.O parfemima od večeras. Šta danas da pričam o ovom mom sirotinjskom. Sutra ulazim u prodavnicu, bacam pare na sto i kažem - Dajte najskuplji! Deset komada!