iamnotentirelyhere
Elita
- Poruka
- 15.488
Boljez biće još bolje
Tiiiii meniiiii kako siiii?![]()
Drago mi je, svratila sam da vidim kako si i šta radite, dobro sam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boljez biće još bolje
Tiiiii meniiiii kako siiii?![]()
Nismo o takvom ispravljanju citata govorili.Zoveš me šećeru jer sam bogata?![]()
Ček ti nađem kako se ispira nos@Lorelaj92 uzeo sam fizioloski rastvor.
Jel kad se koristi ide u suprotnu nozdrvu od one koja je zapusena?
Lutkica mojaDrago mi je, svratila sam da vidim kako si i šta radite, dobro sam.![]()
Mislila sam na ShmizluShardoney? A ne, ona već tu
Diži cenu.Stavim oglas da prodajem auto, muškarci u iMboksu:
![]()
Tgaza se izbrisala, ali ne znam da li je pratila pozitivce.Ko pogodi da li dobija pawice?
Matea ?!
Stavim oglas da prodajem auto, muškarci u iMboksu:
![]()
Praktično ako bi prodala auto nekom s kim bi se smuvala, to znači da bi imala i dalje auto, i parice, i možda suđenikaStavim oglas da prodajem auto, muškarci u iMboksu:
![]()
Napravi rastvor slane morske vode i ovako možeš da ispereš ili pogledaj po yt kako je tebi najlakše da uradiš.@Lorelaj92 uzeo sam fizioloski rastvor.
Jel kad se koristi ide u suprotnu nozdrvu od one koja je zapusena?
Traume se nastavljaju u drugom kontekstu.Gore nego sa mačićima
![]()
Tgaza se izbrisala, ali ne znam da li je pratila pozitivce.
Ne znam ni da li zna gde smo ni da li je to zanima, mada da nas mnogi kad-tad nađuTgaza se izbrisala, ali ne znam da li je pratila pozitivce.
Napravi rastvor slane morske vode i ovako možeš da ispereš ili pogledaj po yt kako je tebi najlakše da uradiš.
https://youtube.com/shorts/BDbUlBGCqE8?si=1SVJ3bAvlGAtk_Ll
Obe nozdrze, prvo kroz prohodnu nozdrvu da izbaciš sekret na kontra nozdrvu, pa onda ponovi i za drugu nozdrbu iako je prohodna, pročisti obe nozdrve.
Hvala, u apoteci sam kupio taj fizioloski rastvor.Napravi rastvor slane morske vode i ovako možeš da ispereš ili pogledaj po yt kako je tebi najlakše da uradiš.
Obe nozdrze, prvo kroz prohodnu nozdrvu da izbaciš sekret na kontra nozdrvu, pa onda ponovi i za drugu nozdrbu iako je prohodna, pročisti obe nozdrve.
Zabavno jeNismo o takvom ispravljanju citata govorili.![]()
Moraaa, znaš koliko taj sekret u sinusima haos pravi i upale sinusa, bolovi, horor priča. Brzo ide, par sekundi, a olakšanje veliko.Joj! Ja ovo nikad ne bih uradila![]()
Pa jel moguće, taman da srknem kafu, oću k-sline!Napravi rastvor slane morske vode i ovako možeš da ispereš ili pogledaj po yt kako je tebi najlakše da uradiš.
Ja probao ali skoro ništa nije izaško, mada ja nemam probleme sa sinusimaJoj! Ja ovo nikad ne bih uradila![]()
Ja bih se udavila tom vodom, garantMoraaa, znaš koliko taj sekret u sinusima haos pravi i upale sinusa, bolovi, horor priča. Brzo ide, par sekundi, a olakšanje veliko.
Citao sam tamo na ani upala sinusa kakve si ti strahote imala, a i drugi.Moraaa, znaš koliko taj sekret u sinusima haos pravi i upale sinusa, bolovi, horor priča. Brzo ide, par sekundi, a olakšanje veliko.