Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citao sam tamo na ani upala sinusa kakve si ti strahote imala, a i drugi.
Da, da, često ja imam problem sa njima, prešlo u hronično, naučila da živim sa tim.
Plus unutrašnja devijacija koju sam trebala da operišem, jer otežava slivanje sekreta kroz nozdrvu, pa se meni sliva sve niz grlo i lepi za pluća, ali ja nisam htela operaciju devijacije.

To kad krenu sinusne glavobolje svaka kost lica jezivo boli, glavu sa jastuka ne možeš podigneš, oči bole ne možeš da ih otvoriš. 🥴

Da, da, često ja imam problem sa njima, prešlo u hronično, naučila da živim sa tim.
Plus unutrašnja devijacija koju sam trebala da operišem, jer otežava slivanje sekreta kroz nozdrvu, pa se meni sliva sve niz grlo i lepi za pluća, ali ja nisam htela operaciju devijacije.

To kad krenu sinusne glavobolje svaka kost lica jezivo boli, glavu sa jastuka ne možeš podigneš, oči bole ne možeš da ih otvoriš. 🥴
Ja nemam glavobolju, ali na pritisak kod obrva, onda zna da zaboli.
Plus i ja imam tu devijaciju.

Moraaa, znaš koliko taj sekret u sinusima haos pravi i upale sinusa, bolovi, horor priča. Brzo ide, par sekundi, a olakšanje veliko.
Ni ja se nisam usuđivao. Pretpostavljam da je grozan osećaj. 😁 Nego šerpu vrele vode, provedem ceo dan nad njom inhalirajući i tako mi do sada uspevlo. 😁

Mene to nije moglo da otčepi, ja sam mnogo začepljena, zadihtovalo! 🤣🤣🤣
1000059057.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back