Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj tata je gori od mene. :D Kad sam rekla da mi kasni plata , on kaže "i ti si sutradan otišla na posao , iako ti nije legla plata taj dan kad je trebala"
Nisam bila u toj situaciji nikada, ne znam kako bih reagovala, tolerisala bih možda dan-dva i to je to. Plata mi ne kasni a privatno što dogovorim da odradim, ko prostituka-plaćanje unaprijed 70% od ukupne cifre, pa nek mami kasne. A i tih 30% ako bi kasnili ne bi morali ni uplatiti ali znaš kad bih im radila i bilo ko od mojih kolega iz ove branše-nikad!

Vegetarijancima bih slao The Happening (2008) kao upozorenje da ostave jadne biljčice na miru ili svetu to sleduje. 😁
Joj, kako je to zanimljivo zamišljeno. Mislila sam ga čak ponoviti. Ono na početku kad si svi presuđuju, a ne znaš zašto.
Meni je bilo zanimljivo što mi se za vrijeme gledanja tog filma uistinu pojavilo neko nevrijeme i jak vjetar se osjetio kroz prozor.
Imala sam 3D ugođaj. 😄

Joj, kako je to zanimljivo zamišljeno. Mislila sam ga čak ponoviti. Ono na početku kad si svi presuđuju, a ne znaš zašto.
Meni je bilo zanimljivo što mi se za vrijeme gledanja tog filma uistinu pojavilo neko nevrijeme i jak vjetar se osjetio kroz prozor.
Imala sam 3D ugođaj. 😄
Od gluposti su napravili baš kvalitetan film. Ja sam uživao u njemu. 😁

Poslednja izmena:
Minka, evo kora za burek sa sirom😂🤣

1000061108.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back