Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.641
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao nema Lobice, a ona piše iza tvog naloga.Jesi i uvikao dim iz pederske tanke cigarete i ispuhao ga liku u facu?![]()
Znao sam.Ma jes, kod nas leptirići, ptičice, cvijeće![]()
Nije gori.Moj tata je gori od mene.Kad sam rekla da mi kasni plata , on kaže "i ti si sutradan otišla na posao , iako ti nije legla plata taj dan kad je trebala"
Nisam bila u toj situaciji nikada, ne znam kako bih reagovala, tolerisala bih možda dan-dva i to je to. Plata mi ne kasni a privatno što dogovorim da odradim, ko prostituka-plaćanje unaprijed 70% od ukupne cifre, pa nek mami kasne. A i tih 30% ako bi kasnili ne bi morali ni uplatiti ali znaš kad bih im radila i bilo ko od mojih kolega iz ove branše-nikad!Moj tata je gori od mene.Kad sam rekla da mi kasni plata , on kaže "i ti si sutradan otišla na posao , iako ti nije legla plata taj dan kad je trebala"
Moglo bi se reći iz principa.Sad bi Pobednik pitao: a što si ti plaćala svoje piće ako je on kriv?![]()
Joj, kako je to zanimljivo zamišljeno. Mislila sam ga čak ponoviti. Ono na početku kad si svi presuđuju, a ne znaš zašto.Vegetarijancima bih slao The Happening (2008) kao upozorenje da ostave jadne biljčice na miru ili svetu to sleduje.![]()
Od gluposti su napravili baš kvalitetan film. Ja sam uživao u njemu.Joj, kako je to zanimljivo zamišljeno. Mislila sam ga čak ponoviti. Ono na početku kad si svi presuđuju, a ne znaš zašto.
Meni je bilo zanimljivo što mi se za vrijeme gledanja tog filma uistinu pojavilo neko nevrijeme i jak vjetar se osjetio kroz prozor.
Imala sam 3D ugođaj.![]()
I šta su uradile inspekcije?bile su sve inspekcije koju su mogle da dođu.
I miMi imamo Casper pokraj groblja.
Napisao si sm umjesto samOd gluposti su napravili baš kvalitetan film. Ja sm uživao u njemu.![]()
Upravo tako. Shyamalan, mislim da je njegov i onaj sa Gibsonom, Signs?Od gluposti su napravili baš kvalitetan film. Ja sm uživao u njemu.![]()
Nek stojiJoj, moram li sad ispravljati i njegov citat ili da ostane sm?
Zahvaljujem. Ispravljeno.Napisao si sm umjesto sama nisi ispravio
Realno uzele pare ispod stola.I šta su uradile inspekcije?
Joj kako me bijes uhvatio!
Signs baš odavno nisam gledao. Baš bih to mogao preko vikenda. I on mi je odličan.Upravo tako. Shyamalan, mislim da je njegov i onaj sa Gibsonom, Signs?
Tu su me dvije scene baš stresle, hahaha..
Ćevapi i majonezNe pratiš na času
U domaćoj radinosti uz ćevape može pomfrit, kiseli krastavčići i Thomy majonez. I fin somun.![]()