Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.552
Volim uvek čuđenje vas koji ne živite u ćacilendu od državeJoš uvijek??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim uvek čuđenje vas koji ne živite u ćacilendu od državeJoš uvijek??
Pa ček, zar nisi dala otkaz zbog kašnjenja?Ovo je druga![]()
Imaš dve plate ili druga koja nije legla?.Ovo je druga![]()
Ma jes, kod nas leptirići, ptičice, cvijećeVolim uvek čuđenje vas koji ne živite u ćacilendu od države![]()
Jesam. Al sam radila ceo septembar, pa moraju me isplatitiPa ček, zar nisi dala otkaz zbog kašnjenja?
Drugi put kasniImaš dve plate ili druga koja nije legla?.![]()
A ne radiš više tu?Jesam. Al sam radila ceo septembar, pa moraju me isplatiti
Prva je toliko kasnila, da je evo druga stiglaImaš dve plate ili druga koja nije legla?.![]()
A imate li inspekciju rada?Jesam. Al sam radila ceo septembar, pa moraju me isplatiti
Reko možda ima dve plate pa da je propitam jel udata, ima dečka...Drugi put kasni
Ne radim više tu. Nek rade sami za DŽA ne radiš više tu?
A imate li inspekciju rada?
Pa razumijem te, moraš sad kad sam te kao bogatašica (od sutra) nogirala, tražiti daljeReko možda ima dve plate pa da je propitam jel udata, ima dečka...![]()
Nisam udata, zato i imam dve plateReko možda ima dve plate pa da je propitam jel udata, ima dečka...![]()
Imaš nekog muškarcabile su sve inspekcije koju su mogle da dođu.
Imaću samo 400 000 evraPa razumijem te, moraš sad kad sam te kao bogatašica (od sutra) nogirala, tražiti dalje![]()
Ima mene!Imaš nekog muškarcatatu, brata, druga? Da ti pošaljem u pomoć svog tatu, sjećaš se da je on šamarao i moje nastavnice
![]()
Pa razumijem te, moraš sad kad sam te kao bogatašica (od sutra) nogirala, tražiti dalje![]()
To ako ti Obli da, a neće, poslušaće moje savjeteImaću samo 400 000 evra![]()
A ono, baš ćeš ti biti pojava kad se pojaviš pred gazdom da tražiš platuIma mene!
Vegetarijancima bih slao The Happening (2008) kao upozorenje da ostave jadne biljčice na miru ili svetu to sleduje.Moju prijateljicu je jedna osoba (vegetarijanka) obrisala kad je objavila sliku pečenja i uz nju napisala ovo.![]()
Jesi i uvikao dim iz pederske tanke cigarete i ispuhao ga liku u facu?Ja sam danas bio agresivan, ali zato i rešio problem odmah!
Da vidimo kako ne šalju pare koje su zakonski dužni!
Moj tata je gori od mene.Imaš nekog muškarcatatu, brata, druga? Da ti pošaljem u pomoć svog tatu, sjećaš se da je on šamarao i moje nastavnice
![]()
A izgledam ti ja zajebano. Neki opis koji koriste ljudi za mene je švedski vođa navijačaA ono, baš ćeš ti biti pojava kad se pojaviš pred gazdom da tražiš platu![]()