Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Padne Bosanac sa skeleŠta se desi ako jedeš ćevape sa nečim drugim od onog kako je zapoveđeno?![]()
Onda bar ispravljaj. Lako je biti samo kritičar.Sad svaki tvoj post analiziram
![]()
Ono u odrazu TV-a i nožu ispod vrata s Alienom.Signs baš odavno nisam gledao. Baš bih to mogao preko vikenda. I on mi je odličan.![]()
Koliko ih ima na toj skeli... Je l iko ostao na zemlji?Padne Bosanac sa skele![]()
To je za minderpuze, Minka u životu nije napravila pitu sa tim kartonom od kora, samo moje, domaće, razvijene oklagijom dužine 120 cm
jel znaš ščim pripadnik naroda tamnijeg tena jede ćevapeŠta se desi ako jedeš ćevape sa nečim drugim od onog kako je zapoveđeno?![]()
Dobro, hoću, sad kad dijelimo bogatstvo-sve možeOnda bar ispravljaj. Lako je biti samo kritičar.![]()
Znam da ima prequel, čak sam i krenula, ali nisam nastavila s gledanjem.
Ne znam, meni je ova originalna bila baš dobra.
@hrleći je bila stavila i dobar link s njenim govorom.
Joj Guzlo
da, njen govor na dodeli Oskara
prvo, prelepa žena
drugo, svaki put me rastuži pa usreći deo kada govori o svojim roditeljima koji su bili gluvonemi
S prsti?jel znaš ščim pripadnik naroda tamnijeg tena jede ćevape
Padaju kao kiša Bosanci sa skelaŠta se desi ako jedeš ćevape sa nečim drugim od onog kako je zapoveđeno?![]()
To, da. Hvala ti! Predivno.
da, njen govor na dodeli Oskara
prvo, prelepa žena
drugo, svaki put me rastuži pa usreći deo kada govori o svojim roditeljima koji su bili gluvonemi
I ako su leskovački?Padaju kao kiša Bosanci sa skela![]()
To je prava domaćica, a ne kao mi minut domaćiceTo je za minderpuze, Minka u životu nije napravila pitu sa tim kartonom od kora, samo moje, domaće, razvijene oklagijom dužine 120 cm![]()
znam jedan glupljiIšla dva ludaka ulicom. Jedan upadne u šaht, drugom baba radi u Nemačkoj.
(Ovo je vic)
Možda si bolja u krevetu tako da ovo pada u drugi planTo je prava domaćica, a ne kao mi minut domaćice![]()