Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.750
Hvala!!Bebi daš 10e pa nek kupi sebi hrane, koliko joj je potrebno. Da ne pogrešiš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala!!Bebi daš 10e pa nek kupi sebi hrane, koliko joj je potrebno. Da ne pogrešiš![]()
Šta bilo ribici?!Meni zlatna ribica eksplodirala jer sam je previše hranila. Papiga uginula jer je nisam hranila.
O tačno me strah da rodim dijete. Kako naći sredinu![]()
Poso je to!Pa i to ti zapravo može reći. One su uvijek u onoj prozirnoj posudi gdje možeš vidjeti njen korijen.
Kad je zelene boje (onako poput kivija) vrijeme je da ju vadiš iz vode. A potapaš kad krenu gubiti tu boju i postanu sivkasti.
Držala je u kugli, valjda je i oslijepila jer se samo vrtila u krug. A baš je naglo rasla, u širirnu, rekli mi da je eksplodirala jer sam je hranila 3x na dan, to je kao previše..Šta bilo ribici?!A ja mislio to jedini bezbedni kućni ljubimci.
![]()
Nisi.Grozna sam![]()
I meni ju bilo žao dirati. Opstala je jako dugo bez da sam ju i dotakla, sve kiša i sunce obavljali sami.Stoji.... žao mi.... kad je uspela u betonu, gde sad ja da je maknem![]()
Jedini bezbedni?Šta bilo ribici?!A ja mislio to jedini bezbedni kućni ljubimci.
![]()
Znači tačno je.Držala je u kugli, valjda je i oslijepila jer se samo vrtila u krug. A baš je naglo rasla, u širirnu, rekli mi da je eksplodirala jer sam je hranila 3x na dan, to je kao previše..
Ja sam na nju i zaboravila. Moram videti sutra šta je s njom.I meni ju bilo žao dirati. Opstala je jako dugo bez da sam ju i dotakla, sve kiša i sunce obavljali sami.
Ali ju onda ili sunce malo više spržilo ili bilo do nedostatka kiše, listovi se krenuli sušiti pa sam svakako morala ovako.
Još kad je Snowko ono rekao za zgrade bilo samo dodatan razlog.
Pa ne mogu da se pokvare.Jedini bezbedni?![]()
Možeš i odmah sada.Ja sam na nju i zaboravila. Moram videti sutra šta je s njom.![]()
Misliš terasu da joj pošalješ?Nisi.Smislićemo nekog ljubimca koji će izdržati.
Hoćeš onu betonsku biljku da ti pošaljem?![]()
A kako se to pas ili mačka pokvare?Pa ne mogu da se pokvare.Kao kaktus u svetu biljaka/cveća.
![]()
Odlomiću parče terase, da bude povoljnija poštarinaMisliš terasu da joj pošalješ?![]()
Ne mogu, gleda me insekt sa komarnikaMožeš i odmah sada.![]()
Uzalud meni komarnici kad sam danas sama unijela martina s voćem.Ne mogu, gleda me insekt sa komarnika![]()
Mislio sam samo nahraniš ribicu i to je sva obaveza. Kad ono i tu ima caka...A kako se to pas ili mačka pokvare?
Ti to govoriš o ribicama na baterije? Ili kao što je imao onaj Joeyev cimer, od plastike?![]()
Uzalud meni komarnici kad sam danas sama unijela martina s voćem.![]()
Naravno da jesam. Još sam ga i okupala prije nego sam ga poslala nazad u njegov svijet.si dobro?
Nije on bezazlen čim ni raid ne može da ga ubije. Ja s tim ubila stršljena, a njega nisam uspela. Kinuo par puta i nastavio da me vijaNaravno da jesam. Još sam ga i okupala prije nego sam ga poslala nazad u njegov svijet.![]()
Tek onda si napravila posao. Uplašila si ga pa je vjerojatno tada i krenuo puštati onaj smrad kao obranu i još si ga dodatno boostala otrovom.Nije on bezazlen čim ni raid ne može da ga ubije. Ja s tim ubila stršljena, a njega nisam uspela. Kinuo par puta i nastavio da me vija![]()
Tek onda si napravila posao. Uplašila si ga pa je vjerojatno tada i krenuo puštati onaj smrad kao obranu i još si ga dodatno boostala otrovom.![]()