Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Šta bilo ribici?! 🤣🤣 A ja mislio to jedini bezbedni kućni ljubimci. 🤔
Držala je u kugli, valjda je i oslijepila jer se samo vrtila u krug. A baš je naglo rasla, u širirnu, rekli mi da je eksplodirala jer sam je hranila 3x na dan, to je kao previše..

Stoji.... žao mi.... kad je uspela u betonu, gde sad ja da je maknem :sad2:
I meni ju bilo žao dirati. Opstala je jako dugo bez da sam ju i dotakla, sve kiša i sunce obavljali sami.
Ali ju onda ili sunce malo više spržilo ili bilo do nedostatka kiše, listovi se krenuli sušiti pa sam svakako morala ovako.
Još kad je Snowko ono rekao za zgrade bilo samo dodatan razlog.

Великолепный Век GIF by TV Domashniy
Samo se zezaj, a ovako ćeš na posao ići

1000044455.gif

Držala je u kugli, valjda je i oslijepila jer se samo vrtila u krug. A baš je naglo rasla, u širirnu, rekli mi da je eksplodirala jer sam je hranila 3x na dan, to je kao previše..
Znači tačno je. 🤔 Zlatne ribice imaju pamćenje od 3 sekunde. 😁

I meni ju bilo žao dirati. Opstala je jako dugo bez da sam ju i dotakla, sve kiša i sunce obavljali sami.
Ali ju onda ili sunce malo više spržilo ili bilo do nedostatka kiše, listovi se krenuli sušiti pa sam svakako morala ovako.
Još kad je Snowko ono rekao za zgrade bilo samo dodatan razlog.
Ja sam na nju i zaboravila. Moram videti sutra šta je s njom. :D

Nije on bezazlen čim ni raid ne može da ga ubije. Ja s tim ubila stršljena, a njega nisam uspela. Kinuo par puta i nastavio da me vija :rida:
Tek onda si napravila posao. Uplašila si ga pa je vjerojatno tada i krenuo puštati onaj smrad kao obranu i još si ga dodatno boostala otrovom. 😄

Back