Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Možda te nije vijao nego jadan oslijepio od tvog raida pa pokušavao naslijepo pronaći izlaz da pobjegne i spasi živu glavu. 😄
:rtfm:nemoj da ga braniš. Da nije počeo da leti, ne bih ni znala da je tu. Borili smo se sat i po . :sad2:
Malo on bio na stolu, pa malo ja,.... legla u 3h :roll:

:rtfm:nemoj da ga braniš. Da nije počeo da leti, ne bih ni znala da je tu. Borili smo se sat i po . :sad2:
Malo on bio na stolu, pa malo ja,.... legla u 3h :roll:
Zezaš? Nakon sat i po ti je praktički već postao ljubimac. Igrali ste se toliko dugo, išla u 3h na spavanje zbog njega? Ljubav je to. :vnaocare:

A jadan, nije svjestan da ga to preletavanje koštalo da ga uopće zapaziš. Da je mirovao, stajao ili samo hodao, spavala bi najnormalnije.
Napisaću na vrata od terase "ne provlačite se pored komarnika, ako vas vidim, ide Raid, muvopich, elektro-reket." :D
Ni onaj zeka sa terase, ni ukrasne trake, ni kugle, ničega se ne plaše. :roll:

Napisaću na vrata od terase "ne provlačite se pored komarnika, ako vas vidim, ide Raid, muvopich, elektro-reket." :D
Ni onaj zeka sa terase, ni ukrasne trake, ni kugle, ničega se ne plaše. :roll:
Neće njih plišani zeko uplašiti. On je bio za golubove? Sumnjam i da golubovima on predstavlja problem.
Možda jedino da je neka igračka poput grabežljivice, mislim da čak i postoj da se kupi, ne znam ni koliko je to učinkovito.
A kuglice, hahaha, blagdani samo što nisu, a kod tebe već okićeno? 😄

Neće njih plišani zeko uplašiti. On je bio za golubove? Sumnjam i da golubovima on predstavlja problem.
Možda jedino da je neka igračka poput grabežljivice, mislim da čak i postoj da se kupi, ne znam ni koliko je to učinkovito.
A kuglice, hahaha, blagdani samo što nisu, a kod tebe već okićeno? 😄
Golubovi više ne dolaze :zkez:

Ja mislila da krstić ima veze sa temom kremacije. Taman htela napisati, da ne pali pećku, nisam još odlučila :zcepanje:
Dok se mi bavimo golubovima i insektima, netko drugi isto tako gleda nas.. 😄

grim reaper death GIF

Izvinjavam se što kasnim sa odgovorima. 🙂

Koliko ih najmanje mora biti za konkurs?

Treba da stigne više od 3, 4 priče.

Na ptf-u "Fotografija" kada su konkursi za najbolje fotke obično stigne 5 do 9 ili 10 fotografija.

Zvao sam te jer ne znamo kakva su pravila u vezi toga.
Meni je zamljivije kada ne znam ko je sta pisao.

Ko je autor priča može da se sazna kad proglasimo pobednika.

Evo Pravila:

1. Pravo učešća na konkursu imaju svi članovi foruma osim moderatora koji organizuje konkurs,

2. Svaki učesnik konkursa može učestvovati samo sa jednim radom,

3. Prijavljeni radovi moraju biti autentična i originalna autorska dela koja ranije nisu nigde bila objavljena

4. Radovi ne smeju biti duži od 10000 karaktera

(Link za brojanje karaktera)

https://wordcounter.net/character-count

5. Rok za slanje radova je 10 dana od dana otvaranja konkursa,

6. Rok za glasanje je 10 dana od dana objavljivanja radova, od 10.10.2025.

7. Radovi se šalju na p.p. moderatora koji organizuje konkurs,

8. Radovi, bez potpisa autora, objavljuju se po redosledu prispeća.

9. Nije dozvoljeno korišćenje Al generisanog teksta.

Back