EvoPrikeMajstoraElektrike
Primećen član
- Poruka
- 559
Koliko puta sam znao sjesti na kafu nakon fajronta, u 3h ujutruNe smeta to meni, niskotlakašica sam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko puta sam znao sjesti na kafu nakon fajronta, u 3h ujutruNe smeta to meni, niskotlakašica sam![]()
Možda te nije vijao nego jadan oslijepio od tvog raida pa pokušavao naslijepo pronaći izlaz da pobjegne i spasi živu glavu.Sad sam kao ja kriva što me vijao (smrad ćemo staviti na drugo mesto)
hmMoco, nema mi Forketa, za 5 dana će biti mjesec kako ga nema![]()
Možda te nije vijao nego jadan oslijepio od tvog raida pa pokušavao naslijepo pronaći izlaz da pobjegne i spasi živu glavu.![]()
Odavde sam.@Shadow_woman jesi i ti sa ane ili domorodac?
Zezaš? Nakon sat i po ti je praktički već postao ljubimac. Igrali ste se toliko dugo, išla u 3h na spavanje zbog njega? Ljubav je to.nemoj da ga braniš. Da nije počeo da leti, ne bih ni znala da je tu. Borili smo se sat i po .
Malo on bio na stolu, pa malo ja,.... legla u 3h![]()
Taman sam ga pripitomila Raidom da sletiZezaš? Nakon sat i po ti je praktički već postao ljubimac. Igrali ste se toliko dugo, išla u 3h na spavanje zbog njega? Ljubav je to.![]()
A jadan, nije svjestan da ga to preletavanje koštalo da ga uopće zapaziš. Da je mirovao, stajao ili samo hodao, spavala bi najnormalnije.Taman sam ga pripitomila Raidom da sleti![]()
Napisaću na vrata od terase "ne provlačite se pored komarnika, ako vas vidim, ide Raid, muvopich, elektro-reket."A jadan, nije svjestan da ga to preletavanje koštalo da ga uopće zapaziš. Da je mirovao, stajao ili samo hodao, spavala bi najnormalnije.
Jel to dobro ili loše?Upisan plusić![]()
Neće njih plišani zeko uplašiti. On je bio za golubove? Sumnjam i da golubovima on predstavlja problem.Napisaću na vrata od terase "ne provlačite se pored komarnika, ako vas vidim, ide Raid, muvopich, elektro-reket."
Ni onaj zeka sa terase, ni ukrasne trake, ni kugle, ničega se ne plaše.![]()
Ma popisuje nas za terapiju. Diluje nekim suplementima.Jel to dobro ili loše?![]()
Golubovi više ne dolazeNeće njih plišani zeko uplašiti. On je bio za golubove? Sumnjam i da golubovima on predstavlja problem.
Možda jedino da je neka igračka poput grabežljivice, mislim da čak i postoj da se kupi, ne znam ni koliko je to učinkovito.
A kuglice, hahaha, blagdani samo što nisu, a kod tebe već okićeno?![]()
Ja mislila da krstić ima veze sa temom kremacije. Taman htela napisati, da ne pali pećku, nisam još odlučilaMa popisuje nas za terapiju. Diluje nekim suplementima.![]()
Dok se mi bavimo golubovima i insektima, netko drugi isto tako gleda nas..Ja mislila da krstić ima veze sa temom kremacije. Taman htela napisati, da ne pali pećku, nisam još odlučila![]()
Dok se mi bavimo golubovima i insektima, netko drugi isto tako gleda nas..
![]()
Koliko ih najmanje mora biti za konkurs?
Zvao sam te jer ne znamo kakva su pravila u vezi toga.
Meni je zamljivije kada ne znam ko je sta pisao.
upiso te u blokčeJel to dobro ili loše?![]()
Da, to me brine.upiso te u blokče![]()
samo će dugmići od tebe da ostanuDa, to me brine.
Nisam bila prisutna kad su popisivali za kremaciju, pa kontam da je zato![]()