pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.778
znači ako nema burmu napadaš kogođ divlja čkama?Jeste umro. Kad vidim burmu, ne gledam dalje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači ako nema burmu napadaš kogođ divlja čkama?Jeste umro. Kad vidim burmu, ne gledam dalje.![]()
Pa i ma i ovdje slična
Nisam pitala iz tih razloga, nego eto, meni draže da mi po ustima čeprka neki zgodan. I ginekologe biram zgodne, nije mi bitna stručnostJeste umro. Kad vidim burmu, ne gledam dalje.![]()

Roki je mogla pobijediti tamo s ovom svojom pričom gore.Da. Tema je bila o tome... ima vise strana.
Mogla si da vodiš taj sastanak bez i jedne reči, samo prst ka nazivu lokala.Imala sam jedan zaista originalni raskid sa jednim momkom.
Otišli smo u kafić Poslednja šansa.
Dala mu priliku da bude iskren.
Još više se upetljao u laži
Bilo je samo ćao, gudbaj
Platila svoje piće i samo ga ostavila da sedi u kafiću
Sigurno veliki odzivProduzen rok za slanje![]()

Roki je mogla pobijediti tamo s ovom svojom pričom gore.
Kako se zanimljivo poklopilo s nazivom "Poslednja šansa".
Neobično ime za kafić.
uska roza, adekvatna poza, taj rad pa daNisam pitala iz tih razloga, nego eto, meni draže da mi po ustima čeprka neki zgodan. I ginekologe biram zgodne, nije mi bitna stručnost![]()
Zezaš?U mom kraju su bile kafane sa nazivima ''Razvod braka'', ''Sigurna kuca'', ''Harem'', ''Bolnica''.
Meni najjači naziv za restoran je u kliničkom centru kod nas, između radiologije i urologije restoran hranologijaU mom kraju su bile kafane sa nazivima ''Razvod braka'', ''Sigurna kuca'', ''Harem'', ''Bolnica''.
Sigurno veliki odziv![]()
Jedan od zubara (a bilo ih je) je bioNisam pitala iz tih razloga, nego eto, meni draže da mi po ustima čeprka neki zgodan. I ginekologe biram zgodne, nije mi bitna stručnost![]()
I onda kad sednem na stolicu krene mašta. Onda me uhvatila frka, šta ako čita misli, pa ga zbunim dok burgija. 

Sad bi Pobednik pitao: a što si ti plaćala svoje piće ako je on kriv?Imala sam jedan zaista originalni raskid sa jednim momkom.
Otišli smo u kafić Poslednja šansa.
Dala mu priliku da bude iskren.
Još više se upetljao u laži
Bilo je samo ćao, gudbaj
Platila svoje piće i samo ga ostavila da sedi u kafiću
najjača je kafana Kod lažnog svedoka, pored sudaMeni najjači naziv za restoran je u kliničkom centru kod nas, između radiologije i urologije restoran hranologija![]()
Zezaš?
pa super, bar je maštanje gratisJedan od zubara (a bilo ih je) je bioI onda kad sednem na stolicu krene mašta. Onda me uhvatila frka, šta ako čita misli, pa ga zbunim dok burgija.
Skoncentrišem se na jednu tačku ili brojim ovce... i tako![]()

Nisam pitala iz tih razloga, nego eto, meni draže da mi po ustima čeprka neki zgodan. I ginekologe biram zgodne, nije mi bitna stručnost![]()

Mi imamo Casper pokraj groblja.

Nije daleko od samog centra. Fina terasa i ugođaj. Gledaš u budućnost.Da li je blizu grada i kakva je atmosfera?![]()