Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.872
Visi u vazduhu sa četvrtog sprata moje terase.Aha, beton je debeo 13000 kilometara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Visi u vazduhu sa četvrtog sprata moje terase.Aha, beton je debeo 13000 kilometara?
Propusti to kroz google lens, možda si otkrila novu vrstu.Visi u vazduhu sa četvrtog sprata moje terase.
Možda biljka isto razmišlja, da je otkrila mene kao novu vrstuPusti to kroz google lens, možda si otkrila novu vrstu.![]()
Vidiš kako to fino može da se kaže - da smo duboki kao okean, a ne kako Heroja i mene lažno optužuju da smo muljavi, tunjavi, klizavi, ne mereš nas uFatit ni za glavu ni za rep
![]()
Gledala ispod kreveta?Provjereno, zubići oprani![]()
Trenutno imam dvije. Ljubičastu i bijelu.Orhideje![]()
Zapravo uopće ne zahtijevaju puno. Na svakih tjedan do deset dana ih potopiti u vodi.Nisam ni ja jer me ne bi preživjele![]()
Između ostalogGledala ispod kreveta?![]()
Ne smem ja sad na terasu. Ima insekata koji čekaju da provirimIzvadi ti tvoj telefon, pre nego što je ona njen.
Pogledajte prilog 1797439
Može biti samo jedno od vas na terasi!
![]()
Komarnici na mestu?Između ostalog![]()
Snowko nam rekao da je to bolje maknuti. Tvoja i dalje stoji?Meni raste i nešto na terasi iz betona. Samo se posadilo, samo se zaliva, imalo i cvet
Sve razmišljam da plaćamo račune pola - pola![]()
Trenutno imam dvije. Ljubičastu i bijelu.
Zapravo uopće ne zahtijevaju puno. Na svakih tjedan do deset dana ih potopiti u vodi.
Povremeno prihrana i to je to. Prihranu možeš raditi i sama s korama od banana, ljuskama od jaja i sl.
Stoji.... žao mi.... kad je uspela u betonu, gde sad ja da je maknemSnowko nam rekao da je to bolje maknuti. Tvoja i dalje stoji?![]()
Jesu! Vidjela sam malog pauka, vidio je i on mene, sa druge strane komarnika. Pokazala sam mu srednji prstKomarnici na mestu?![]()
Komplikovano je ako ta orhideja ne zna da kaže "dosta si me potapala, vadi me iz vode"Trenutno imam dvije. Ljubičastu i bijelu.
Zapravo uopće ne zahtijevaju puno. Na svakih tjedan do deset dana ih potopiti u vodi.
Povremeno prihrana i to je to. Prihranu možeš raditi i sama s korama od banana, ljuskama od jaja i sl.
ne smem da ti kažem da će ti se osvetiti i naći prolazJesu! Vidjela sam malog pauka, vidio je i on mene, sa druge strane komarnika. Pokazala sam mu srednji prst![]()
Ma vjeruj da nije. I meni su svašta napričali kako je s njom teško i da lako propadne.Prelijepo
To djeluje komplikovanije nego što sam mislila
ali vjerujem da nije kad uđeš u tu priču i navikneš![]()
Samo si ga razbesnela.Jesu! Vidjela sam malog pauka, vidio je i on mene, sa druge strane komarnika. Pokazala sam mu srednji prst![]()
Meni zlatna ribica eksplodirala jer sam je previše hranila. Papiga uginula jer je nisam hranila.Komplikovano je ako ta orhideja ne zna da kaže "dosta si me potapala, vadi me iz vode"Ja bih moju zatekla sa onim mišićima za plivanje kad bih sledeći put pokušala da je potopim
Pa i to ti zapravo može reći. One su uvijek u onoj prozirnoj posudi gdje možeš vidjeti njen korijen.Komplikovano je ako ta orhideja ne zna da kaže "dosta si me potapala, vadi me iz vode"Ja bih moju zatekla sa onim mišićima za plivanje kad bih sledeći put pokušala da je potopim
Bebi daš 10e pa nek kupi sebi hrane, koliko joj je potrebno. Da ne pogrešišMeni zlatna ribica eksplodirala jer sam je previše hranila. Papiga uginula jer je nisam hranila.
O tačno me strah da rodim dijete. Kako naći sredinu![]()
Samo si ga razbesnela.Sad će da pocepa taj komarnik, ko svinja masan džak, da bi te ujeo za taj srednji prst.
![]()