Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.208
Horizontalno ili vertikalno?PodeViCemo ga![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Horizontalno ili vertikalno?PodeViCemo ga![]()
GaduraKrenula mi slinica
Ovaj, balica.
Naši još čudniji, moj Obli!Čudni su putevi Gospodnji.
A i naši.![]()
Još obrađujem prvu rečenicu.Moji "pacijenti" ne govore i ne razumiju šta im imam reći
Vi ste mi drugari!!!
Mozda ga je zena vozila jer njoj posle treba auto da ide u skitinjuOvaj je vozio, kad mu žena nije bila tu, dođe sam kolima. Ali kad je žena tu obavezno su imali taj ritual![]()
Moj je kružni tok.Naši još čudniji, moj Obli!![]()
SjekiromHorizontalno ili vertikalno?![]()
Na ravne časti - dakle vertikalno. Tako su svi srećni i zadovoljni.Horizontalno ili vertikalno?![]()
Moj jednosmerna slepa ulica!Moj je kružni tok.Jedino ovde deluje kao put.
![]()
Sreća pa je pufnast, zadržaće debljinu, khm!Na ravne časti - dakle vertikalno. Tako su svi srećni i zadovoljni.![]()
Bojim se i sebe da ću podeliti tom prilikom, s obzirom na to kako sam spretna uRuke.Sjekirom![]()
Doći će u 2, k'o noćas!Sad će doći Heroj da se buni.Njemu uvek nešto ne odgovara.
![]()
Provjeravao jesi li onlineDoći će u 2, k'o noćas!
Šta častan, zauzet čovek radi u 2h na forumu?!![]()
Lajao na zvezde, pretvorio se u vukodlaka bio pun mesec taman.Vikao sa krova zgrade Lorelaaajjjj![]()
To se zove remote viewingNije slično ali me podsjeti, čitala sam da postoji oni koji mogu da se izmjeste iz ovog linearnog vremena, i da se kreću kroz vrijeme, ne fizički već energetski, da jasno 'vide' i prošle i buduće vremenske niti.
Ispada da koja god naučna dostignuća da se i dese, to će bit samo objašnjenje onog što vijekovima unazad postoji. Dakle ništa novo zaista, samo ljudima neotkriveno. A i sad se otkriva više nego ikad ranije, i tek će.
Postoje i jeste.Nakon gledanja Dark i Dark Matter sam jedno vrijeme baš razmišljala da li bi zaista mogle postojati paralelne realnosti, da li je u nekoj realnosti moja prošlost zapravo moja sadašnjost..
Ko kaže da sam zauzet? Opet nešto klevećeš i opanjkavašDoći će u 2, k'o noćas!
Šta častan, zauzet čovek radi u 2h na forumu?!![]()
Oseća nas i mi njega, telepatija!Eto vam ga![]()