Tamburiks
Ističe se
- Poruka
- 2.377
Kako može biti WW3 kad u praksi nemamo ovo prvo W? Jedino neki hladni + fajt one braće. Pripremne utakmice.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, pametnice, objasni.Stvarno misliš da rat postoji samo kad se neki međusobno puškaraju ?![]()
Vidiš da je delovalo.Jednom, imala sam možda 12 godina, seka,rođak, rodica svi mlađi od mene i sve nas kao čuva moja bakazemljotres neki blaži, ona nas sve redom šakom u glavu: bez panike!! A mi nismo ni skontali da se treskalo
igrali se najnormalnije.
Nemam šta kad je očigledno.Ok, pametnice, objasni.
Kupi onog robota usisivača i prati ga na mapi. Automatizuj proces.Ode Minka pregledati stan da vidim ima li kakvih neprijatelja prisutnih![]()
Jes pa da me robot napadne na spavanjuKupi onog robota usisivača i prati ga na mapi. Automatizuj proces.![]()
Malo je tugica što nisam sto posto siguran da se šališNemam šta kad je očigledno.
Čak se i vrEme ubrzalo od 2020.![]()
Šta su tinte?Jes pa da me robot napadne na spavanjunisam tinte pila!
Provjeri i kupatiloOde Minka pregledati stan da vidim ima li kakvih neprijatelja prisutnih![]()
Meni je tako uvijek kad čitam tvoje postove pa se ne žalimMalo je tugica što nisam sto posto siguran da se šališ![]()
Pa uvek se šalimMeni je tako uvijek kad čitam tvoje postove pa se ne žalim![]()
Veliki deo Krste je u tom fazonu!^^^ Nemoj ovde te m-ž ratove, ni jedni ni drugi nismo nizašta i tjeraj dalje![]()
Budibogsnama!Otjerah vas sve zlobom
![]()