Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Ja bih volela da može da se putuje kroz vreme! :srecna:
I ja bih :srecna:

Nakon gledanja Dark i Dark Matter sam jedno vrijeme baš razmišljala da li bi zaista mogle postojati paralelne realnosti, da li je u nekoj realnosti moja prošlost zapravo moja sadašnjost..

Moram početi gledati normalnije serije :lol:

I ja bih :srecna:

Nakon serija Dark i Dark Matter sam jedno vrijeme baš razmišljala da li bi zaista mogle postojati paralelne realnosti, da li je u nekoj realnosti moja prošlost zapravo moja sadašnjost..

Moram početi gledati normalnije serije :lol:
Tek kad bi pročitala nešto od Mičia Kakua ili Max Tegermarka videla bi koliko zapravo malo znamo o svetu oko sebe

Već putuješ kroz vrijeme. Polako ali sigurno. Svakom minutom, satom, danom.. Prema budućnosti.
Ja bih unazad, ali sa ovim godinama i svešću. Malo obiđem inkviziciju, malo Nemanjiće, malo se čudim tek otkrivenoj Americi, malo Hiltera slušam i gledam francuske modne ikone, poslušam Monro kako peva Kenediju itd. :srecna:

Ja bih unazad, ali sa ovim godinama i svešću. Malo obiđem inkviziciju, malo Nemanjiće, malo se čudim tek otkrivenoj Americi, malo Hiltera slušam i gledam francuske modne ikone, poslušam Monro kako peva Kenediju itd. :srecna:
Joj, za tebe je film "Midnight in Paris" :vnaocare:

Po sadašnjim teorijama putovanje unazad kroz vreme nije moguće, samo unapred.
Nije slično ali me podsjeti, čitala sam da postoji oni koji mogu da se izmjeste iz ovog linearnog vremena, i da se kreću kroz vrijeme, ne fizički već energetski, da jasno 'vide' i prošle i buduće vremenske niti. 🤔

Ispada da koja god naučna dostignuća da se i dese, to će bit samo objašnjenje onog što vijekovima unazad postoji. Dakle ništa novo zaista, samo ljudima neotkriveno. A i sad se otkriva više nego ikad ranije, i tek će.

Back