Tamburiks
Ističe se
- Poruka
- 2.275
Treba da rokne neki veći rat, idealno ww3... Najveća dostignuća su u ratu i oko njega. Dakle, nadajte se ratu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskočio mi danas i ovaj reel, jezivo koliko izgleda realnoJa bih unazad, ali sa ovim godinama i svešću. Malo obiđem inkviziciju, malo Nemanjiće, malo se čudim tek otkrivenoj Americi, malo Hiltera slušam i gledam francuske modne ikone, poslušam Monro kako peva Kenediju itd.![]()
Dobro, onda si oduzet!Ko kaže da sam zauzet? Opet nešto klevećeš i opanjkavaš
Ww3 traje već od 2019teTreba da rokne neki veći rat, idealno ww3... Najveća dostignuća su u ratu i oko njega. Dakle, nadajte se ratu.![]()
Eeeeeee, o tome pišem, želiiiiiiiim!Iskočio mi danas i ovaj reel, jezivo koliko izgleda realno
Skidao mi zvezde s neba!Kako kad je sve dlake poskidao?Nema osnovu za vukodlaka. A zvezde...
![]()
U svemu smo podbacili... Preci nas se sramote.Ww3 traje već od 2019te
Šta mi to pričaš pred spavanje, oj majko, sad moram osim sigurnosnih provjera mećat sjekiru ispod jastuka i pakovati pasoš u džep pidžameTreba da rokne neki veći rat, idealno ww3... Najveća dostignuća su u ratu i oko njega. Dakle, nadajte se ratu.![]()
Prošlo, subjektivni osećaj kao da je 3Prošlo 11??????
Ne baš, koliko sad čitah o tom terminu iako ima sličnosti nije isto ovo na šta mislim.To se zove remote viewing
Nevenka moja svojevremno imala napade panike zbog zemljotresa. Držala spremnu torbu sa stvarima u predsoblju ako drkne zemljotres da zgrabi torbu i beži.Šta mi to pričaš pred spavanje, oj majko, sad moram osim sigurnosnih provjera mećat sjekiru ispod jastuka i pakovati pasoš u džep pidžame![]()
Dešava se već.Treba da rokne neki veći rat, idealno ww3... Najveća dostignuća su u ratu i oko njega. Dakle, nadajte se ratu.![]()
Idemo da ne spavamo bez tebeHajdeteeeee da hrčemoooooo zajedno u grobu ladnom, ovaj u krevetu vrelom!![]()
Lakyyyy noćyyyyyy ne idite nigde bez meneeeee!![]()
KoronaŠta se desilo 2019. godine?
U reduNe baš, koliko sad čitah o tom terminu iako ima sličnosti nije isto ovo na šta mislim.![]()
Koji to postoje?Nije slično ali me podsjeti, čitala sam da postoji oni koji mogu da se izmjeste iz ovog linearnog vremena, i da se kreću kroz vrijeme, ne fizički već energetski, da jasno 'vide' i prošle i buduće vremenske niti.
Ispada da koja god naučna dostignuća da se i dese, to će bit samo objašnjenje onog što vijekovima unazad postoji. Dakle ništa novo zaista, samo ljudima neotkriveno. A i sad se otkriva više nego ikad ranije, i tek će.
Kako je tad počeo rat?Korona
Što više budeš u svojoj feminine eri, bolje će ti se ukazatiKoji to postoje?![]()
Jednom, imala sam možda 12 godina, seka,rođak, rodica svi mlađi od mene i sve nas kao čuva moja bakaNevenka moja svojevremno imala napade panike zbog zemljotresa. Držala spremnu torbu sa stvarima u predsoblju ako drkne zemljotres da zgrabi torbu i beži.
I onda se stvarno desi zemljotres koji ona prespava
Stvarno misliš da rat postoji samo kad se neki međusobno puškaraju ?Kako je tad počeo rat?