Tamburiks
Ističe se
- Poruka
- 2.289
To je američki feng šui.To se drži na komodi pored rutera![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je američki feng šui.To se drži na komodi pored rutera![]()
Ali ja sam Vodolija!Pa neće da pale peć za tebe jednu, znaš koliko to struje povuče
Ne može kod nas po zakonu.To se drži na komodi pored rutera![]()
Ovde imaš x opcija,Plaća se mesto za urnu? I od toga napravili biznis...![]()
Kakvu bolan urnu, tebe ćemo nagurati u praznu teglu NutellePlaća se mesto za urnu? I od toga napravili biznis...![]()
Ako je moj osuđenik može!Pa to je jeftino baš. Ali mi se ne dopada to da gorim zajedno s drugima.![]()
Zašto da pereš tegluKakvu bolan urnu, tebe ćemo nagurati u praznu teglu Nutelleopraćemo, imam parni čistač, genijalno skida etikete
![]()
Da razmenimo info pre riknuća. Ti dolaziš na zadušnice meni da jedeš bajadere, a ako budeš brži (ipak, stariji si) onda ću ja jesti. Dogovoreno?Naravno da se plaća. Dobiješ kasetu u kolumbarijumu.
Mada mene će verovatno prosuti tamo u vrtu sećanja na novom groblju pošto neće imati ko da me obilazi
Ima i opcija da te sahrane u vreći i iz te vreće nikne drvo, poslužiš kao đubrivoOvde imaš x opcija,
Urna u malom grobu u zemlj,
Urna u zidu
Sanduk sa telom u zemlji.
Čula sam da postoji i opcija da budeš u šumi nekoj, izabereš svoje drvo za života i tu boraviš, ali nisam to istražila samo čula usput od kolege jednom, eto mogla bih detaljnije da ispitam!
Da se ne pomiješa Obli sa kremomZašto da pereš teglu![]()
Jao, to sa drvetom mi se sviđa.Ovde imaš x opcija,
Urna u zidu
Čula sam da postoji i opcija da budeš u šumi nekoj, izabereš svoje drvo za života i tu boraviš, ali nisam to istražila samo čula usput od kolege jednom, eto mogla bih detaljnije da ispitam!
Podmetnuću otrovne bajadere da mi što pre dođešDa razmenimo info pre riknuća. Ti dolaziš na zadušnice meni da jedeš bajadere, a ako budeš brži (ipak, stariji si) onda ću ja jesti. Dogovoreno?
Nemam para u Srbiji da živim, a kamo li da umrem u Nemačkoj.Ovde imaš x opcija,
Urna u zidu
Da pojedemo Oblog!Da se ne pomiješa Obli sa kremom![]()
Vidjeh reel nedavno fazon - kad umrem, sahranite me s njim iako je on živ.Ako je moj osuđenik može!![]()
![]()
Plastičnu kanticu od krema.Kakvu bolan urnu, tebe ćemo nagurati u praznu teglu Nutelleopraćemo, imam parni čistač, genijalno skida etikete
![]()
Znači, fuj!Da pojedemo Oblog!
Palačinka sa nutelom i Oblijem!![]()
Ne meže, to je @Pobednik79 rezervisao većMeni ipak bolje opcija da me živu zamrznu i probude kad nađu rješenje za vječan život![]()
Šta ima Disney, nismo te prepoznaliMeni ipak bolje opcija da me živu zamrznu i probude kad nađu rješenje za vječan život![]()
Pobednik lajks det!Meni ipak bolje opcija da me živu zamrznu i probude kad nađu rješenje za vječan život![]()
Tu ideju ima i P79Meni ipak bolje opcija da me živu zamrznu i probude kad nađu rješenje za vječan život![]()
Može me neko lizati naknadno.Zašto da pereš teglu![]()