Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Vučeš me za tastaturu da ispričam crnjak sa bebom

Moram se kontrolišem

Sheldon Cooper Shut Up GIF by CBS

Ja nisam sa crkvom u najboljim odnosima tako da me mogu i spaliti ko Đenku. 😁 Kakav sam baksuz, to bi možda i bila skuplja opcija. 🤔
Ja sam za kremaciju, vikinška sahrana.
Što jednostavnije to bolje, ionako ti svejedno.

A ne da daš 1000-2000€ za sanduk koji će ionako da istrune u zemlji, bukvalno bacanje para u zemlju.

Kremiranje mi je gospodski način. A i voljela bih da me spale kao vEšticu. :vestica:

Grobovi se moraju održavat, a posle 50-60 godina malo koji potomak bi me obilazio, pod uslovom da ih imam uopšte, što znači da bi me kroz 100 godina prekopali, pa na mom mjestu još neko da dođe, neće da može :ljutka:

Dlake prekjuče, muške helanke i lekići sinoć, danas sahrane. Sutra bi mogli za promjenu nešto pozitivnije. :srecna:

Ja sam za kremaciju, vikinška sahrana.
Što jednostavnije to bolje, ionako ti svejedno.

A ne da daš 1000-2000€ za sanduk koji će ionako da istrune u zemlji, bukvalno bacanje para u zemlju.
Koliko koštaju kremacije? Imam utisak da nisu jeftine. Čitao sam da imaju problema sa biznisom jer crkva to ne odobrava pa im mušterije samo mi nevernici. 🤔

Koliko koštaju kremacije? Imam utisak da nisu jeftine. Čitao sam da imaju problema sa biznisom jer crkva to ne odobrava pa im mušterije samo mi nevernici. 🤔
Oko 40-50k su čini mi se

Pri tom te ne spaljuju samog nego naguraju 3-4 sanduka pa onda podlože vatricu i posle vas sve zajedno strpaju u urnu. Imaš društvo odmah

Ne znam zašto ne praktikuju to :huh:

Iako ko će čuti zvonce, bolje da u ovim modernim vremenima telefone stave :telefon:
Bože, tako sam imala ideju nakon smrti dede kad mu je ostao telefon, da pozivam ljude s kojima nije bio dobar pa da im kažem da su oni sledeći :hahaha1:

Ali nisam to radila. Ne bih smjela. :rumenka:

Back