Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Plaća se mesto za urnu? I od toga napravili biznis... 🤔
Ovde imaš x opcija,
Urna u malom grobu u zemlj,
Urna u zidu
Sanduk sa telom u zemlji.

Čula sam da postoji i opcija da budeš u šumi nekoj, izabereš svoje drvo za života i tu boraviš, ali nisam to istražila samo čula usput od kolege jednom, eto mogla bih detaljnije da ispitam!

Naravno da se plaća. Dobiješ kasetu u kolumbarijumu.

Mada mene će verovatno prosuti tamo u vrtu sećanja na novom groblju pošto neće imati ko da me obilazi
Da razmenimo info pre riknuća. Ti dolaziš na zadušnice meni da jedeš bajadere, a ako budeš brži (ipak, stariji si) onda ću ja jesti. Dogovoreno?

Ovde imaš x opcija,
Urna u zidu

Čula sam da postoji i opcija da budeš u šumi nekoj, izabereš svoje drvo za života i tu boraviš, ali nisam to istražila samo čula usput od kolege jednom, eto mogla bih detaljnije da ispitam!
Jao, to sa drvetom mi se sviđa. :zaljubljena:

Da razmenimo info pre riknuća. Ti dolaziš na zadušnice meni da jedeš bajadere, a ako budeš brži (ipak, stariji si) onda ću ja jesti. Dogovoreno?
Podmetnuću otrovne bajadere da mi što pre dođeš🤗 što kaže onaj u sabirnom centru: dođi lepa, razboli se i umri

Ovde imaš x opcija,
Urna u zidu

Nemam para u Srbiji da živim, a kamo li da umrem u Nemačkoj. 😁 Zavidim na mogućnostima. 😑

Back