Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.470
Zato sam naučio da sam sređujem softver, a za hardver samo pod čekić pa onda kantaMa šuti, kad mi mob ima i najmanji kvar-bacamne smijem nikome dati da popravi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sam naučio da sam sređujem softver, a za hardver samo pod čekić pa onda kantaMa šuti, kad mi mob ima i najmanji kvar-bacamne smijem nikome dati da popravi.
Pa promijenila sam, ali prati me reputacija od ranije izgleda![]()
Još fali da počnu za dobro jutro da stavljaju ove slikeVi mene sa ovim slikama iz galerije podsjećate na starije osobe na fb![]()
ne znaš koji je plezir staviti hard disk pod stubnu bušilicuZato sam naučio da sam sređujem softver, a za hardver samo pod čekić pa onda kanta![]()
Šta je tačno starije? Možda i jesam.Vi mene sa ovim slikama iz galerije podsjećate na starije osobe na fb![]()
Još fali da počnu za dobro jutro da stavljaju ove slike
![]()
![]()
Pa zbog Lobice su me prozvali ZlobicaLobica je pravo, za nju niko ne bi rekao da je zlobna
Skoro niko![]()
![]()
Šta je tačno starije? Možda i jesam.Mada nemam fb već pola decenije bar.
![]()
Ja tek sad kontam šta to znači!Pa zbog Lobice su me prozvali Zlobica
Serpenti nema kako ... zlobno je samo po sebi![]()
Napredni suNisi toliko star, valjda![]()
U kasnim pedesetima, šezdesetima otprilike. Na to sam mislima.![]()
I to za svaki slučaj kanta u drugom dijelu gradaZato sam naučio da sam sređujem softver, a za hardver samo pod čekić pa onda kanta![]()
Lobica je pravo, za nju niko ne bi rekao da je zlobna
Skoro niko![]()
![]()
De brate, mene pitaj za muške. A i od kad sam vidjela kasirku iz obližnje samosluge na instagramu ne vjerujem više u fotkeMoja komsinica je najlepsa
Minka, reci mu![]()
Moj teca iskoci na vajberu, vidim slika, jeste on.. i doslo mi da mu kazem dobro dosao. Ali mi bilo glupo. Kad kaze mi sestra pita je on da li svi cije br ima vide sad da ima vajber. Kaze mu ona, pa da, vide.Vi mene sa ovim slikama iz galerije podsjećate na starije osobe na fb![]()
Nećemo preterivati. To je možda ovima koji pešače i trče ok. 1km maxI to za svaki slučaj kanta u drugom dijelu grada![]()
Joj Moca vidi ga hahahaha
Tamburica gugla serpenti.Ja tek sad kontam šta to znači!![]()
Nisi ispravio: pregoniti*Nećemo preterivati. To je možda ovima koji pešače i trče ok. 1km max![]()