Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.468
I vidi nakitTamburica gugla serpenti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I vidi nakitTamburica gugla serpenti.
Koga i preko čega?Nisi ispravio: pregoniti*
Ali slatko moraš priznatiČak me i tako Lobica zahebava![]()
Moja komsinica je najlepsa
Minka, reci mu![]()
Zlobica...Ali slatko moraš priznati![]()
Jesi i guštera proveravala da nije tu?.Sigurnosne provjere obavljene. Zubići oprani![]()
Skrenula si pogled na telefon, dakle opet mora provera.Sigurnosne provjere obavljene. Zubići oprani![]()
Spava čovek, vidiš koliko je sati...Jesi i guštera proveravala da nije tu?.![]()
A nije! Ona ne pozitivna, draga, pristojna. Ok, voli ribu i koketinu, oprostivoZlobica...![]()
Prc! Ispod jorgana samSkrenula si pogled na telefon, dakle opet mora provera.![]()
Eto ti ga ispod krevetaJesi i guštera proveravala da nije tu?.![]()
De brate, mene pitaj za muške. A i od kad sam vidjela kasirku iz obližnje samosluge na instagramu ne vjerujem više u fotkeni vlastite!
Ništa se ne javljaj, maloprije si i ti mislila da sam zloćkaA nije! Ona ne pozitivna, draga, pristojna. Ok, voli ribu i koketinu, oprostivo![]()
Sad za malo nešto da napišem, ali se setim šta je Serpenti meni kačila po temi, tako da imam razumevanja.Prc! Ispod jorgana sam![]()
Ti stvarno nekad imas tako čudne izjave.
Padne li ti nekad na pamet da ovakvom izjavom umanjujes neciju lepotu, u ovom slucaju prelepe i veoma drage Meowy?
Najljepši je @BLANKED ali meće noge na sto! Ali da je laf-laf je!Pa tu vec znamo da sam ja najlepsi
Zezam se, nisam ni sebi lep bez 2 promila.
Noẓ̌ice.Šta sam kačila, podsjeti me ?![]()