Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.754
Zaboravio si lajkat moje "pristaješ, bravo"I tapšanje po leđima posle te rečenice.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si lajkat moje "pristaješ, bravo"I tapšanje po leđima posle te rečenice.![]()
Pa hajd. Ako je e, ako je din .... igrajte se samiAj daće ti Obli 5000
Znam te prve dve i ona je ok narodnjak što je neko postavio pre neki dan, sa trubom Stjepka Guta.Vala nema šanse da ne znate Miljacku, Prvi poljubac, Pamtiću te cijelog života. Ok, možda ne znate ali na čudne derneke idete. Ili nikada niste ni išli. Šta znam.
Tako svi problemi počinju. Aj samo ovo, aj samo ono, samo lajk...Zaboravio si lajkat moje "pristaješ, bravo"![]()
Odmah mi padnu kineskinje na um: pusim kulac pesto dinalaDinaLa![]()
Zbog Kineskinja sam i napisaoOdmah mi padnu kineskinje na um: pusim kulac pesto dinala![]()
Ne znamZbog Kineskinja sam i napisao
Znaš onaj vic za kesu?![]()
Imaš tajmer za SMS da šalje ujutru dok spavašNe znam jel glupo da napišem sad poruku direktoru: mislim da ću ujutro biti bolesna pa neću na posao![]()
Ma nemam ja problem probuditi se rano, nego kontam predomisliću se do jutraImaš tajmer za SMS da šalje ujutru dok spavaš![]()
Kupuje čovek kod kineza, dolazi na kasu, plaća i pita "Može kesa?"Ne znam![]()
Nisi karakter.Ma nemam ja problem probuditi se rano, nego kontam predomisliću se do jutra![]()
Znaš koliko košta fizioterapija...cicijo![]()
Prolazi Mujo pored kineske radnje, ispred kinez čisti snijeg:Kupuje čovek kod kineza, dolazi na kasu, plaća i pita "Može kesa?"
Kineskinja odgovara "Ne može keca, ima muza."
![]()
Znam.Znaš koliko košta fizioterapija...Izuvaju, ali bukvalno.
![]()
Ja kod slijepih idem na masaže, duplo jeftiniji od drugih a bolji 10 xZnaš koliko košta fizioterapija...Izuvaju, ali bukvalno.
![]()
E ne pika se šteta nastala prije našeg bogaćenja, jedino ako hoćeš ti da posudišZnam.
A znaš koliko košta zubar?
Što će ti zubi... možeš hodati i bez zubaZnam.
A znaš koliko košta zubar?
Jel fora (da ne znaju koliko im ostaviš) ili stvarno ?Ja kod slijepih idem na masaže, duplo jeftiniji od drugih a bolji 10 x![]()
E kako je krenulo, ovi zubari će napraviti neki karambol kod mene i posle njegovog sakaćenjaE ne pika se šteta nastala prije našeg bogaćenja, jedino ako hoćeš ti da posudiš![]()
neeeeee, koji?Što će ti zubi... možeš hodati i bez zuba
E jesi videla onaj post od pre sat-dva-tri-?![]()
Ne, ne zezam se, pa to je jedno od zanimanja koja mogu obavljati, ja idem privatno kod bračnog para, on je ljekar fizijatar a ona je fizioterapeut, a postoji i centar gdje su zaposleni samo slijepa lica i tu je još jeftinije.Jel fora (da ne znaju koliko im ostaviš) ili stvarno ?