Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.457
Moram.Aj dobro, bar fino podnosiš zezanje na svoj račun![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram.Aj dobro, bar fino podnosiš zezanje na svoj račun![]()
Pa jel na mene misliš, to pitamAman, zezm se, čemu čuđenje odmah![]()
Ne uplići mene više u to.Skidam se sa poroka.
![]()
Lako je slovima ubacivatiPa jel na mene misliš, to pitamNemoj me u trojke, takmičarski sam nastrojen
Šut mi uvek najjače oružje bio, otići ću sutra da se snimim kako ubacujem 50 zaredom ako me budeš izazivala![]()
Aj se napijemoMeni treba neki porok, lakše objašnjava neke stvari![]()
Lepa secesijska arhitektura, priroda u pozadini impozantna, nebo nestvarno, broj ljudi veličanstven...Kad Sarajevo voli, baš voli
Znaš koliko ja znam takvih poput tebeLepa secesijska arhitektura, priroda u pozadini impozantna, nebo nestvarno, broj ljudi veličanstven...
Zaista lep video
, ako se gleda bez zvuka![]()
Sad htedoh da odložim. Nemam jogurta za ujutru.Planiram za vikend![]()
Ja stvarno ne znamZnaš koliko ja znam takvih poput tebepljuc, bljak uaa ne slušam to, a na derneku, popije koju i odmah: meći Halida, i svaki text znaju
![]()
Znaš koliko ja znam takvih poput tebepljuc, bljak uaa ne slušam to, a na derneku, popije koju i odmah: meći Halida, i svaki text znaju
![]()
Zamisli otimaš pljeskavice od debelih i dijeliš ih mršavim, da zovemo Taba da ti promijeni nick Robin Food?Ni ja ne mogu da se setim Halida.Baš ću da pročačkam po YT
Vala nema šanse da ne znate Miljacku, Prvi poljubac, Pamtiću te cijelog života. Ok, možda ne znate ali na čudne derneke idete. Ili nikada niste ni išli. Šta znam.Ni ja ne mogu da se setim Halida.Baš ću da pročačkam po YT
LogičnoVideh, prepoznao sa svadbi bar 3 komada.![]()
Šta radio sa mršavim i debelim??Zamisli otimaš pljeskavice od debelih i dijeliš ih mršavim, da zovemo Taba da ti promijeni nick Robin Food?
Crnac zna a da Medeni ne znaVideh, prepoznao sa svadbi bar 3 komada.![]()
Pa otmeš od debelog, trčiš i naiđeš na mršavog, daš mu da pojedeŠta radio sa mršavim i debelim??![]()