Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Jel fora (da ne znaju koliko im ostaviš) ili stvarno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel fora (da ne znaju koliko im ostaviš) ili stvarno ?
Ja išla kod nekog rusa da me opraviNe, ne zezam se, pa to je jedno od zanimanja koja mogu obavljati, ja idem privatno kod bračnog para, on je ljekar fizijatar a ona je fizioterapeut, a postoji i centar gdje su zaposleni samo slijepa lica i tu je još jeftinije.
A ja mislio ti se zezaš. Odoh menjati onu reakciju.Ne, ne zezam se, pa to je jedno od zanimanja koja mogu obavljati, ja idem privatno kod bračnog para, on je ljekar fizijatar a ona je fizioterapeut, a postoji i centar gdje su zaposleni samo slijepa lica i tu je još jeftinije.
Sviđa mi se ovo. Ima smisla a i lep je gest ići kod njihSarajevski slijepi fizioterapeuti: Sretni smo što pomažemo drugima da ozdrave
Sama ideja o pokretanju ove djelatnosti potekla je od činjenice da su slijepi terapeuti najbolji u tom poslu te da je njihov "vid" ustvari u njihovom dodiru, na dlanovima
Relaks, i stvarno budem preporođena poslije. Rade sve vrste masaža.A ja mislio ti se zezaš. Odoh menjati onu reakciju.
Nisam nikada išao na masaže. To neke relaks i slično ili medicina?
Pa idi u svom graduSviđa mi se ovo. Ima smisla a i lep je gest ići kod njih

A ja mislio ti se zezaš. Odoh menjati onu reakciju.
Nisam nikada išao na masaže. To neke relaks i slično ili medicina?
nema menjanja reakcije. Onda ja idem brisati post.
Ako nisi raspoložena za "crni humor" o zubima - preskočineeeeee, koji?
To što je Agi postavilaAko nisi raspoložena za "crni humor" o zubima - preskoči
Poruka u temi "Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼" https://forum.krstarica.com/threads...cvjeta-dinja-ispod-duda.1040662/post-51745867
Ti nisi ništa pogrešno uradila a ja sam stavio onog kineza sa gornjim zubimanema menjanja reakcije. Onda ja idem brisati post.
Morala sam pitati kad sam radoznala![]()
Nisam gledaoTo što je Agi postavila
pa ostavila sam i reakciju i pitala se kako se ja toga nisam setila

Ne brini, taj je došao kod meneStrah me leći da spavam, šta ako budem sanjala guštera![]()

Ond ćeš se probuditi i nećeš više sanjati.Strah me leći da spavam, šta ako budem sanjala guštera![]()
Kako je rekla moja mama, kad mi je bilo 9 godina: začas si naučila sve pokemone nabrojati mamu li ti tvoju, a stajaće vode učiš od drugog razreda, pa ebemu- bara, jezero i more, po dvije rečenice. Znači, svakakvu budalaštinu i moš naučiti od meneSvašta ćemo mi od Minke naučiti
Neće on u stan, jel da?Ond ćeš se probuditi i nećeš više sanjati.![]()
Valjda ima svoj. Šta je radio celo leto.Neće on u stan, jel da?
Obli, ovdje si zaboravio lajk! @TamburiksZnači pristaješ, bravo!
OdmahObli fakat promijenio reakciju![]()
Naravno. Ja se ne šalim. Ozbiljan čovek.Obli fakat promijenio reakciju![]()
Naravno. Ja se ne šalim. Ozbiljan čovek.![]()