Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel fora (da ne znaju koliko im ostaviš) ili stvarno ?

Sarajevski slijepi fizioterapeuti: Sretni smo što pomažemo drugima da ozdrave​

Sama ideja o pokretanju ove djelatnosti potekla je od činjenice da su slijepi terapeuti najbolji u tom poslu te da je njihov "vid" ustvari u njihovom dodiru, na dlanovima​

Ne, ne zezam se, pa to je jedno od zanimanja koja mogu obavljati, ja idem privatno kod bračnog para, on je ljekar fizijatar a ona je fizioterapeut, a postoji i centar gdje su zaposleni samo slijepa lica i tu je još jeftinije.
Ja išla kod nekog rusa da me opravi
kad mi se uklještio živac. Mrdala sam samo očima.

Ne, ne zezam se, pa to je jedno od zanimanja koja mogu obavljati, ja idem privatno kod bračnog para, on je ljekar fizijatar a ona je fizioterapeut, a postoji i centar gdje su zaposleni samo slijepa lica i tu je još jeftinije.
A ja mislio ti se zezaš. Odoh menjati onu reakciju. 😁

Nisam nikada išao na masaže. To neke relaks i slično ili medicina?

Sarajevski slijepi fizioterapeuti: Sretni smo što pomažemo drugima da ozdrave​

Sama ideja o pokretanju ove djelatnosti potekla je od činjenice da su slijepi terapeuti najbolji u tom poslu te da je njihov "vid" ustvari u njihovom dodiru, na dlanovima​

Sviđa mi se ovo. Ima smisla a i lep je gest ići kod njih

Sviđa mi se ovo. Ima smisla a i lep je gest ići kod njih
Pa idi u svom gradu :)

NOVI SAD - U prostorijama Saveza slepih Vojvodine, u ulici Svetozara Miletića 28, 24. jula u 10.00 časova svečano će se otvoriti salon za negu tela "Higija".
Ovo je prvi salon za masažu u Vojvodini u kojem su kao fizioterapeuti zaposlena slepa i slabovida lica, koja su članovi Saveza slepih Vojvodine, kaže se u saopštenju Saveza slepih Vojvodine.​

lg.php

Problem zapošljavanja slepih je stalno prisutan, i posle niza pokušaja da se našim članovima pomogne da svojim radom obezbede egzistenciju sebi i svojoj porodici, pronađen je način da se to praktično i ostvari, navedeno je u saopštenju.​

Svašta ćemo mi od Minke naučiti
Kako je rekla moja mama, kad mi je bilo 9 godina: začas si naučila sve pokemone nabrojati mamu li ti tvoju, a stajaće vode učiš od drugog razreda, pa ebemu- bara, jezero i more, po dvije rečenice. Znači, svakakvu budalaštinu i moš naučiti od mene :D pametno-teško :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back