Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Sad si zapamćena za vijek i vjekovOdmah
Ja neću brisati post. Pa pitala sam jer nisam razumela![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si zapamćena za vijek i vjekovOdmah
Ja neću brisati post. Pa pitala sam jer nisam razumela![]()
Ok ozbiljni čoveče , razumemSad si zapamćena za vijek i vjekovKao ja sar je l/jer
![]()

Dao sam.Obli, ovdje si zaboravio lajk! @Tamburiks
Nisi! Dao si zelegnog neđe! Srećna Nova! Ignor do 15 januara!Dao sam.![]()
12,5 eura sat masaže nije ozbiljna investicija ako drugi naplaćuju 25 e.Išao sam i ja kod slepih na masaže ovde u Beogradu. Bilo u blizini stana tadašnje devojke.
Praktično pa džabe je bilo. Sad i oni baš poskupeli, kao i sve, ali i dalje su jeftiniji od ostalih. Mada, bar što se mene tiče, iako su jeftiniji, sad su i oni bezobrazno skupi i ne vrede tih para.
Osim ako neko baš nema ozbiljan problem i neophodno mu je. A nekad smo išli eto tek takoSad bi to bila ozbiljna investicija.
Kako "neđe"? Ne znaš gde?Nisi! Dao si zelegnog neđe! Srećna Nova! Ignor do 15 januara!
Kako ti znaš koliko ovde naplaćuju?12,5 eura sat masaže nije ozbiljna investicija ako drugi naplaćuju 25 e.
Pa i to je ok za otići jednom mjesečno. Zdravom dovoljno.Kako ti znaš koliko ovde naplaćuju?
Ta druga cifra je.
Znam ali neću da kažemKako "neđe"? Ne znaš gde?![]()

Tako je.Realno, za 1 sat trljanja rukama po tuđem telu se slomiš. A tek ceo dan tako... teška fizikalija i po meni i treba da se plaća. Poznavao sam devojku koja je radila neke ženske, anticelulit, šta već, i čak postala alergična na nešto (ulja?) sa vitaminom C koji je utrljavala klijentima. Nije smela ni kivi da jede. Ne znam kako je uopšte moguće da neko bude alergičan na vitamin.![]()
Kontrolišeš me u ove Dobijene reakcije.Znam ali neću da kažem![]()
Od 38:25 krece poucan dijalog na tu temu (iako serija veze nema sa tom tematikomRealno, za 1 sat trljanja rukama po tuđem telu se slomiš. A tek ceo dan tako... teška fizikalija i po meni i treba da se plaća. Poznavao sam devojku koja je radila neke ženske, anticelulit, šta već, i čak postala alergična na nešto (ulja?) sa vitaminom C koji je utrljavala klijentima. Nije smela ni kivi da jede. Ne znam kako je uopšte moguće da neko bude alergičan na vitamin.![]()
Oprala zube?
I ja se lomim sat vremena po tuđem telu pa me niko ne plaćaRealno, za 1 sat trljanja rukama po tuđem telu se slomiš. A tek ceo dan tako... teška fizikalija i po meni i treba da se plaća. Poznavao sam devojku koja je radila neke ženske, anticelulit, šta već, i čak postala alergična na nešto (ulja?) sa vitaminom C koji je utrljavala klijentima. Nije smela ni kivi da jede. Ne znam kako je uopšte moguće da neko bude alergičan na vitamin.![]()
Bože, kakav kreten, vidi koliko smajlija stavio u poruku![]()

Tumačimo da si raspoložen.Bože, kakav kreten, vidi koliko smajlija stavio u poruku![]()
5 i max...Onih njihovih, ali ovih sa telefona možeš koliko hoćešTo na Aleksandri nije moglo, takvo ponašanje5 i max...