Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išao sam i ja kod slepih na masaže ovde u Beogradu. Bilo u blizini stana tadašnje devojke.

Praktično pa džabe je bilo. Sad i oni baš poskupeli, kao i sve, ali i dalje su jeftiniji od ostalih. Mada, bar što se mene tiče, iako su jeftiniji, sad su i oni bezobrazno skupi i ne vrede tih para.

Osim ako neko baš nema ozbiljan problem i neophodno mu je. A nekad smo išli eto tek tako 🤣 Sad bi to bila ozbiljna investicija.

Išao sam i ja kod slepih na masaže ovde u Beogradu. Bilo u blizini stana tadašnje devojke.

Praktično pa džabe je bilo. Sad i oni baš poskupeli, kao i sve, ali i dalje su jeftiniji od ostalih. Mada, bar što se mene tiče, iako su jeftiniji, sad su i oni bezobrazno skupi i ne vrede tih para.

Osim ako neko baš nema ozbiljan problem i neophodno mu je. A nekad smo išli eto tek tako 🤣 Sad bi to bila ozbiljna investicija.
12,5 eura sat masaže nije ozbiljna investicija ako drugi naplaćuju 25 e.

Realno, za 1 sat trljanja rukama po tuđem telu se slomiš. A tek ceo dan tako... teška fizikalija i po meni i treba da se plaća. Poznavao sam devojku koja je radila neke ženske, anticelulit, šta već, i čak postala alergična na nešto (ulja?) sa vitaminom C koji je utrljavala klijentima. Nije smela ni kivi da jede. Ne znam kako je uopšte moguće da neko bude alergičan na vitamin. 😁

Realno, za 1 sat trljanja rukama po tuđem telu se slomiš. A tek ceo dan tako... teška fizikalija i po meni i treba da se plaća. Poznavao sam devojku koja je radila neke ženske, anticelulit, šta već, i čak postala alergična na nešto (ulja?) sa vitaminom C koji je utrljavala klijentima. Nije smela ni kivi da jede. Ne znam kako je uopšte moguće da neko bude alergičan na vitamin. 😁
Tako je.

Od 38:25 krece poucan dijalog na tu temu (iako serija veze nema sa tom tematikom
"Ja i radim kao konj, a vi lezite... Izvolte da ja legnem, a vi igrajte oko mene, pa cete da smrsate".

I ja se lomim sat vremena po tuđem telu pa me niko ne plaća 🤣

Elem, one kratke masaže su bile nešto baš džabaka. Tipa imaš neki čvorić pa dođeš više puta da ti to razbiju.

Danas svaki put da plaćaš neku cifru za 15 minuta, na kraju te ispadne skoro 100 evra, a nije ni kao da si sad imao neki problem.

A relaks masaža mi je bila sve samo ne relaks 🤣 Verovatno što je uhvatila da priča o politici, a ja zaglavljene glave u onoj rupi, nema mi druge osim da slušam 🤣 Iako smo na istoj strani i pričala sve sa čim se slažem, nije mi trebalo to 🤣 Izašao istraumiran sa relaks masaže 😅

Tako me i zubar sad uhvatio kad sam bio, ja u stolici, rasirena usta, ona cevcica u njima, a on pumpa i priča o Nepalcima i kako bi mi tako trebali 🤣 Niti mogu da odgovaram, niti da uteknem 🤣

Ne znam jel sa svima tako ili su sa mnom samo tako opušteni 🤣 Iako se ja nigde nisam izjašnjavao, mogao sam biti i ćaci 🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back