Tu okolo
Domaćin
- Poruka
 - 3.582

Jaoj ljudi dobila sam poziv za zenski provod! Drugarica ima za nas dve karte za one sto plesu dok ih kvase nekom vodom, "kisom' jadne na sceni. Iskakala mi reklama. Nisam to ocekiv'o.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je neka italijanska pršut pica, moca, parmezan i rukola. Samo sam rekla pečurke njenteeeee!Znao sam da je lišće samo za slikanje!
Ti častiš, ja plaćamPredugo si ti na tom zapadu
![]()

ja travu tako ne razbacujemŠta se praviš mala Juca, to si mi ti posuo po pici, ne znam ja ništa.
Ooo ti bese ni filmove ne meres se koncentrirat? Kad smo pisali o Ameli, ili sam pRomesala.Ja ne znam da li ću moći da čitam te priče, ako bude predugačak post mene to mrzi. Ima neka tema sa slikama da se glasa, tu sam glasala, leto i ptice.️
Sa kilažom problema nemam, to je samo obostrana ljubav!Negde si pročitala da nas crna odeća čini mršavijima?![]()

Crnoromantičar mooj!nokti crni ko čekićem kad se opališ po njima pa pocrne

Ne protivreči mi, teraće te maler!nikada, motorne laži

propala nemačka skrozdali ti žbunje da hasaš?
Dete zmijsko i covecje, sto su tebe trajnovali? Nikad nisam pit'o?Aha, znači ovdje trajni dobijaju nenormalni, a na onom drugom normalni
Poput mene![]()
Ovako?Drugarica ima za nas dve karte za one sto plesu dok ih kvase nekom vodom, "kisom' jadne na sceni.
italijan kad bi video ovu travu na pici bacio bi se sa krivog tornja u pizi na glavuOvo je neka italijanska pršut pica, moca, parmezan i rukola. Samo sam rekla pečurke njenteeeee!
Dogovoreno, prvu turu častim ja svaku sledeću ti i tako do jutra!![]()
A i pokupi mi je sa pice pa se služi njome.ja travu tako ne razbacujem

A vidi cizme.
kakve su ti ovo bakandže na nogama

Pa ti skloni travu pa navali na picu!više trave ima na toj pici nego u mom jeggeru

Traži pečurke i odmah posle traži i advokata!Ovo je neka italijanska pršut pica, moca, parmezan i rukola. Samo sam rekla pečurke njenteeeee!
Dogovoreno, prvu turu častim ja svaku sledeću ti i tako do jutra!![]()
Sve mi se mnogo svidja!
Iz pice nisu vadili.više trave ima na toj pici nego u mom jeggeru