Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.441

Za samoodbranu mnogo dobreA vidi cizme.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za samoodbranu mnogo dobreA vidi cizme.![]()

A za ananas na pici da ga pitam?italijan kad bi video ovu travu na pici bacio bi se sa krivog tornja u pizi na glavu

Može da se konzumira iako je iz pice, termički obrađena tamanIz pice nisu vadili.![]()

Nenanadoknadivo je i to ti je zauvek.Sta sam propustio?
Ako moze u par reči
Ja prije tri godine kupio ove vojno takticke.Za samoodbranu mnogo dobre![]()
Tenkjuti, znala sam da će ti se svidetiSve mi se mnogo svidja!
Celo leto sam nosila srebrni i to mi je maks maksova od napora za nokte. Peri ga, deri, ja sam corava i ne merem se baktati.
Mrezice, bakandze top.
Lepa i pametna glava, to znamo!

Bas su dobre, kaži!kakve su ti ovo bakandže na nogama
napravljene od traktorskih guma![]()

Opasnica moja Slavica 
Metalik!Je l metalik
Siva mi je omiljena boja
Pola garderobe u ormanu mi crno ili sivo, ali su nijanse sive![]()

Lanci katanci i ostala oprema, khm.Šta je ono sivo okolo? Lanac?![]()

To je da progleda i obnevideo!Šta je ono sivo okolo? Lanac?![]()
Samo su nam zime poslednjih godina više kiša nego sneg, ali suJa prije tri godine kupio ove vojno takticke.Pogledajte prilog 1798296
Grrrr, kažem ja da me ne diraju, da ubijam pogledom, a neki ne veruju ovde.Jao metalik lak, volim
Sviđaju mi se mrežaste čarapke i čizme.Opasnica moja Slavica
![]()

BambiiiStigla sam da lajkujem slike i da primetim da Kurjak dira Lo.
@qryak , sad moram da idem, ali vidjen si!
Pogledajte prilog 1798305
 jesi li ziva, aman 
Neosnovano!Stigla sam da lajkujem slike i da primetim da Kurjak dira Lo.
@qryak , sad moram da idem, ali vidjen si!
Pogledajte prilog 1798305
Top su ali meni su teške malo, pa gledam da ih ne nosim ako moram negde baš da pešačim, samo na kraće stazeSamo su nam zime poslednjih godina više kiša nego sneg, ali su![]()
Zanimljiv stajling, pa onda da preskeniram i priupitam za svaku sitnicu.To je da progleda i obnevideo!
ЗначиJaoj ljudi dobila sam poziv za zenski provod! Drugarica ima za nas dve karte za one sto plesu dok ih kvase nekom vodom, "kisom' jadne na sceni. Iskakala mi reklama. Nisam to ocekiv'o.

Travu ćemo Heroju, mora neko trezan da bude!Traži pečurke i odmah posle traži i advokata!
Dogovoreno, samo lišće ne dolazi u obzir.![]()

Ziva.Bambiiijesi li ziva, aman
100 god te nema

Svidža ti seZanimljiv stajling, pa onda da preskeniram i priupitam za svaku sitnicu.![]()

Sa njima množi korake x3.Top su ali meni su teške malo, pa gledam da ih ne nosim ako moram negde baš da pešačim, samo na kraće staze![]()