Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.712
Nema gaMože fotka i da se kropuje, nego si ti to okačila da navabiš Heroja na "picu"![]()

Srboljubeeeeee dolaz' vamooooo, kleveću @Heroj.Ulice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema gaMože fotka i da se kropuje, nego si ti to okačila da navabiš Heroja na "picu"![]()
Ako nisi primjetio, ima najlonke.Pa neko mora, upropastićeš bubrege, crno dete![]()
Džaba si se smrzavalaIli zatrpajmo da ne vidi bolie, ima mi kaže da se smirim.![]()
Ja imam bubrege, zašto mi tek sad govoriš?Pa neko mora, upropastićeš bubrege, crno dete![]()
Pa baš će joj najlonke sačuvati bubregeAko nisi primjetio, ima najlonke.
Ima sada one termo hulahopke sto reklamirajuPa baš će joj najlonke sačuvati bubrege
Nema ništa bez bapskih gaća, bubregara.
![]()
A samo sam čekala da neko to iskomentarišeJa sam zgranut ovim zelenišom u tanjiru.![]()
Ove moje providneIma sada one termo hulahopke sto reklamiraju
Ovo se do pazuha navlači.Pa baš će joj najlonke sačuvati bubrege
![]()
Ovo obučem i ne treba mi brus, taman stignu do pazuha, bude mi kao topPa baš će joj najlonke sačuvati bubrege
![]()
Isto pišemo hahahahahahOvo se do pazuha navlači.![]()
dali ti žbunje da hasaš?Ja sam zgranut ovim zelenišom u tanjiru.![]()
Puse hladnoca kroz njih.Ove moje providne![]()
![]()
Prvi utisak je zelenilo preko pola slike, drugi dva prstena na palcu, treći noge pod stolom.A samo sam čekala da neko to iskomentariše![]()
Sad drmnem čašicu višnjevače, ima da izbija vrelinaPuse hladnoca kroz njih.![]()
Ono je neka vegunska pica, po svemu sudećiJa sam zgranut ovim zelenišom u tanjiru.![]()
Meni oči uvek idu od dole, udesno, pa nalevo.Prvi utisak je zelenilo preko pola slike, drugi dva prstena na palcu, treći noge pod stolom.Moraju oči nekim redom da se kreću...
![]()
Meni ne daje niko ništa.dali ti žbunje da hasaš?
Sta je tebi?Sad drmnem čašicu višnjevače, ima da izbija vrelina
Nego ne smem, na lekovima sam.![]()
Nije, viri ispod lišća neko mesište.Ono je neka vegunska pica, po svemu sudeći![]()
kakva ti ovo trava nikla na piciHajdeteeee na picuuuuuuuuuu, ništa danas nisam kuvala kara moja Slavice,
https://postimg.cc/G9pYfjHB
![]()
Zeznuto.Zeznula išijasni nerv.
Kako je bilo , super je.