Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.635
Šta se praviš mala Juca, to si mi ti posuo po pici, ne znam ja ništa.kakva ti ovo trava nikla na pici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se praviš mala Juca, to si mi ti posuo po pici, ne znam ja ništa.kakva ti ovo trava nikla na pici
Kad je izvalčenje i koji su brojevi?Prvi utisak je zelenilo preko pola slike, drugi dva prstena na palcu, treći noge pod stolom.Moraju oči nekim redom da se kreću...
![]()
Nisu dva prstena, jedan je, ali debeo, khm, dupli.Prvi utisak je zelenilo preko pola slike, drugi dva prstena na palcu, treći noge pod stolom.Moraju oči nekim redom da se kreću...
![]()
Pa baš će joj najlonke sačuvati bubrege
Nema ništa bez bapskih gaća, bubregara.
![]()
I crni lak na noktima ko u Mortisie iz porodice Addams.
Ako dobijem - nećete znati (jok, nećete... okačena kombinacija), ali biće znakova.Kad je izvalčenje i koji su brojevi?
pa treba da zaiskašMeni ne daje niko ništa.![]()
Mojoj ženskoj. Ona uvek takve nosi napolju, one čipkaste s rupom, što je kupila na Temu, samo u posebnim prilikamaKome si to doneo tako diFan poklon? Bapske gaće i cveće?![]()
Ako dobijem - nećete znati (jok, nećete... okačena kombinacija), ali biće znakova.![]()
Normalno, uvek, crna moja omiljena bojaI crni lak na noktima ko u Mortisie iz porodice Addams.![]()
Moje nemaju rupu, znači čuvam bubrege!Mojoj ženskoj. Ona uvek takve nosi napolju, one čipkaste s rupom, što je kupila na Temu, samo u posebnim prilikama![]()
Crna kao Herojev avatar.Normalno, uvek, crna moja omiljena boja![]()
Oš zeleniša u skladu sa aFatarom!Meni ne daje niko ništa.![]()
Zanimljiv i lep.
UsklađeniCrna kao Herojev avatar.
Mnogo ObniiiiiZanimljiv i lep.Ko prvi ovakve komande - to je lep posao. Crni nokti...
![]()
Znao sam da je lišće samo za slikanje!Oš zeleniša u skladu sa aFatarom!
Dođi, sve ćemo da jedemo, ti plaćaš!![]()
Zašto Oblog zoveš Obni?Mnogo Obniiiii
I meni se svideo jer je neobičan, ne volim klasiku.
Aviđajunti ae nokti, m, m, m? Greb greb![]()
Moja najbolja drugarica koja mi je bivša devojka je svojevremeno izjavila da je privlače inteligentne psihopate i u to ubrojala mene i još neke bivšeTip muškarca - zgodni psihopata![]()
Па теби свака боја стоји
Negde si pročitala da nas crna odeća čini mršavijima?