Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.714
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba meni nikakvo protežiranje i nepotizam, ja sam sa svojih deset prstiju pošteno zaradio svaki ban i spreman sam da podelim stečeno znanje i iskustvoKad postanem mod, dobićeš lako, preko veze!![]()
![]()
УнгхKad postanem mod, dobićeš lako, preko veze!![]()
![]()
Hajdeteeee na picuuuuuuuuuu, ništa danas nisam kuvala kara moja Slavice,
https://postimg.cc/G9pYfjHB
![]()
Meni slađe ja da ti ga metnem!Ne treba meni nikakvo protežiranje i nepotizam, ja sam sa svojih deset prstiju pošteno zaradio svaki ban i spreman sam da podelim stečeno znanje i iskustvo![]()
Kakav si to domindžitis obukla?Hajdeteeee na picuuuuuuuuuu, ništa danas nisam kuvala kara moja Slavice,
https://postimg.cc/G9pYfjHB
![]()
Pa nije ni čudo što se ohladila, kad si polugolaMeni slađe ja da ti ga metnem!
Di mi je ražanj da ga nataknemo @Pepeljuginazlapolusestra @Serpenti
Ohladi mi se pica dok me zaluđujete ođe.![]()
Bogougodan, nego se sam povlači kad sednem!Kakav si to domindžitis obukla?![]()
Vidiš ti kara moja šta njemu upada prvo, nebogougodne oči ima!Ju, tek sad videh nogice, op op
Jesil ti to malo smršala Slavice?
Gledam ono što si uslikala. Vabiš Herojka?Bogougodan, nego se sam povlači kad sednem!
I što ti u to gledaš, a ne u picu?![]()
Gledaj u tanjir.Kakav si to domindžitis obukla?![]()
Mogla je ona i privući stolicu i nagnuti se nad tanjir. Tako pristojni ljudi jeduGledaj u tanjir. Pogledajte prilog 1798232Šta gledaš pod sto...
Ja ovde nigde golo ne vidim, ne nePa nije ni čudo što se ohladila, kad si polugola![]()
Polomiću ga kao kifluVidiš ti kara moja šta njemu upada prvo, nebogougodne oči ima!
I koliko ti je pametno da se tako oblačiš nakon upale nerva u dupetu?Ja ovde nigde golo ne vidim, ne ne![]()
Ni ja nisam primjetio sta si obukla, da nije spomenuo.Gledao sam u picu.Bogougodan, nego se sam povlači kad sednem!
I što ti u to gledaš, a ne u picu?![]()
Tako mu kaži, lupi ga maloGledaj u tanjir. Pogledajte prilog 1798232Šta gledaš pod sto...
Valjda si do sada trebao da povežeš da nisam kao svi.Mogla je ona i privući stolicu i nagnuti se nad tanjir. Tako pristojni ljudi jedu![]()
Normalan čovek, eto.Ni ja nisam primjetio sta si obukla, da nije spomenuo.Gledao sam u picu.![]()
Ne prevrćiI koliko ti je pametno da se tako oblačiš nakon upale nerva u dupetu?![]()
Može fotka i da se kropuje, nego si ti to okačila da navabiš Heroja na "picu"Valjda si do sada trebao da povežeš da nisam kao svi.
I nisam jela u trenu slikanja, da bih se ja saginjala tu, već sam ispojala kafiđokicu kurejski oslobođeno![]()
Imam kaput preko!I koliko ti je pametno da se tako oblačiš nakon upale nerva u dupetu?![]()
Pa neko mora, upropastićeš bubrege, crno deteImam kaput preko!
Kako brineš ti za mene!![]()
Kako me braniš!Gledaj u tanjir. Pogledajte prilog 1798232Šta gledaš pod sto...