Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.807
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Npr. paracetamolImaš doktorski rukopis? Daj nam nešto napiši i uslikaj, ne moraš odmah, kad budeš mogao.
Nisam se rodila u bolnici, dobro sam ikako normalnaNi ja. Ne znam jesam li škorpija ili vaga u podznaku, keva se porodila kod babe u kući, neplanirano, i nije znala ni koliko je sati bilo.![]()
Ide vrijeme, idu godine
Za par mjeseci je 10 godina od kad sam siroče bez majke
A ona bi tek napunila 58da je ostala živa
Ja sam na forumu imao trenutak sumnje jer je bila priča o škorpijama i crnoj i crvenoj boji. Čitam to i onda otvorim orman kad ono sve većinom crno i par crvenih stvari tj. pre bordoMoram još jednom jer si me iznervirao
![]()
![]()
Možeš da biraš svoju sudbinu.Ni ja. Ne znam jesam li škorpija ili vaga u podznaku, keva se porodila kod babe u kući, neplanirano, i nije znala ni koliko je sati bilo.![]()
A da, a šta i to ima koji smo? Kako se to gleda?Voda, vatra, vazduh, zemlja![]()
Ali ima smisla to što je rekao. Ako je profesorica, ima vam uvid u to.
Kako je pogađala? Razgovarali ste za vrijeme njenog sata o horoskopu?
Što je predavala?
mene jutros cera nazvala da mi kaze da nece na posao...ne moze....mora mene cuti da ima s kim da cuti......Ide vrijeme, idu godine
Za par mjeseci je 10 godina od kad sam siroče bez majke
A ona bi tek napunila 58da je ostala živa
I meni se ono zgadilo, a uživo sam gledala svašta.Gadljiva sam, džabane mogu to pa me ubij
![]()
Pa to! Čovek je krojač svoje sudbine, kakve planete, kakve glupostiMožeš da biraš svoju sudbinu.![]()
Otkud ja znam, rekoh da se ne razumem u to.A da, a šta i to ima koji smo? Kako se to gleda?
Ja sam na forumu imao trenutak sumnje jer je bila priča o škorpijama i crnoj i crvenoj boji. Čitam to i onda otvorim orman kad ono sve većinom crno i par crvenih stvari tj. pre bordo
Ali eto, to se uveliko promenilo. Gotovo da ne nosim crno uopšte više, zamenio sam to sa teget plus uveo dosta boja. Kad kažem dosta mislim na beluMada više off white. Imam čak i zelenu
![]()
Pa kako ćeš sudbinu bez planete...Pa to! Čovek je krojač svoje sudbine, kakve planete, kakve gluposti![]()
Jbg, sad si prokleta čitav život bez te informacijeNi ja. Ne znam jesam li škorpija ili vaga u podznaku, keva se porodila kod babe u kući, neplanirano, i nije znala ni koliko je sati bilo.![]()
Istina.Pa to! Čovek je krojač svoje sudbine, kakve planete, kakve gluposti![]()
Kad smo kod rukopisa, evo mog, ovo mi draga uspomena, njihova posljednja godišnjicamene jutros cera nazvala da mi kaze da nece na posao...ne moze....mora mene cuti da ima s kim da cuti......
posle sam se htio ubiti, ali nisam radi nje.....
ebiga...ja sad plecem.....Kad smo kod rukopisa, evo mog, ovo mi draga uspomena, njihova posljednja godišnjicatata sačuvao
Pogledajte prilog 1797336
Radiš nam crtež rukom.Vec radim nesto na svoju ruku![]()
Zamisli pukne joj rukavica dok prevlači preko ovoga prstom i onda moraju da je ubiju da ne bi svet doživeo kovid 2.0
Unio ih taxista u stan, napili se ko gujiceebiga...ja sad plecem.....
Možemo li da to mudo ne citiramo?Zamisli pukne joj rukavica dok prevlači preko ovoga prstom i onda moraju da je ubiju da ne bi svet doživeo kovid 2.0![]()