Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad muško od tebe :nono3:

😁
Flirty Flirting GIF

Moram još jednom jer si me iznervirao
:tiganj: 🤣
Ja sam na forumu imao trenutak sumnje jer je bila priča o škorpijama i crnoj i crvenoj boji. Čitam to i onda otvorim orman kad ono sve većinom crno i par crvenih stvari tj. pre bordo 🤣

Ali eto, to se uveliko promenilo. Gotovo da ne nosim crno uopšte više, zamenio sam to sa teget plus uveo dosta boja. Kad kažem dosta mislim na belu 🤣 Mada više off white. Imam čak i zelenu 😁

Ali ima smisla to što je rekao. Ako je profesorica, ima vam uvid u to.
Kako je pogađala? Razgovarali ste za vrijeme njenog sata o horoskopu?
Što je predavala?

Filozofiju :D

Čuli od drugih da može to, pa je počeli ispitivati svi a šta mislite da sam ja? 🤣

Nije sigurno prije toga učila napamet ko je kad rođen :besna:

Ide vrijeme, idu godine :(
Za par mjeseci je 10 godina od kad sam siroče bez majke :(
A ona bi tek napunila 58 :( da je ostala živa
mene jutros cera nazvala da mi kaze da nece na posao...ne moze....mora mene cuti da ima s kim da cuti......
posle sam se htio ubiti, ali nisam radi nje.....

Ja sam na forumu imao trenutak sumnje jer je bila priča o škorpijama i crnoj i crvenoj boji. Čitam to i onda otvorim orman kad ono sve većinom crno i par crvenih stvari tj. pre bordo 🤣

Ali eto, to se uveliko promenilo. Gotovo da ne nosim crno uopšte više, zamenio sam to sa teget plus uveo dosta boja. Kad kažem dosta mislim na belu 🤣 Mada više off white. Imam čak i zelenu 😁

Možda si namjerno promijenio boju da bi mogao demantovati to o horoskopu :zplez:

mene jutros cera nazvala da mi kaze da nece na posao...ne moze....mora mene cuti da ima s kim da cuti......
posle sam se htio ubiti, ali nisam radi nje.....
Kad smo kod rukopisa, evo mog, ovo mi draga uspomena, njihova posljednja godišnjica :) tata sačuvao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back